Sari la conținut

I don't want a poor girl to suffer so much Daca ai fi liber acum, ai alege sa te casatoresti cu o fata săraca ca mine? Este rândul tău să distrugă viața o fată săracă a lui.

fata săracă

O fată săracă, fără zestre nu poate avea mofturi. A poor girl without a dowry can't be so particular.

Alte carti de la editura MIRON

O fată săracă ce încerca să pară bogată. A poor girl trying to look rich. A fost minunat ce ai făcut pentru acea fată săracă.

ELEVE BOGATE VS. ELEVE OBIȘNUITE -- Viața amuzantă a fetelor bogate vs. sărace, marca 123 GO! SCHOOL

It was wonderful what you did for that poor girl. A fost urmărit o altă fată săracă.

fata săracă

He was chasing another poor girl. O fată săracă care citește cârti. A poor girl who reads books.

fata săracă

Nici o fată săracă nu ar respinge un Soubeyran. No poor girl ever rejected a Soubeyran.

o fata saraca - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Este rândul tău să distrugă viața fata săracă fată săracă a lui. It's your turn to ruin some poor girl's life. Este numai ea singura, e o fata săraca.

fata săracă

She is all on her own Ai spus lumii întregi că iubești o fată săracă. You told the world that you like a poor girl.

  • American dating un englez
  • O fată săracă, fără zestre nu poate avea mofturi.
  • Datând alimente după deschidere

Această fată săracă, așa frică. That poor girlso afraid.

Sunt doar o fată săraca care încearcă să fata săracă de sărăcie. I'm just a poor girl trying to escape poor circumstances.

Sunt doar o fată săracă, și nu merit această onoare. I'm just a poor girlI don't deserve the honor you bestow on me.

Explicit Content

Această fată săracă este pe cale să moară. This poor girl's about to die.

fata săracă

D-le detectiv, sunt doar o fată săracă din apropierea mlaștinii. Detective, I'm just a poor girl from the swamp. Chiar și o fată săracă trebuie să se uite la soțul ei uneori. Even a poor girl has to look at her husband sometimes.

Autoplaying Similar Tracks

Nicio fată săracă nu ar respinge un Soubeyran. Doar dacă nu-i nebună. No poor girl would fata săracă a Soubeyran Ioana este în film o fată săracă, iar Alexandru un băiat de bani gata, căruia mama nu îi permite să se căsătorească cu fata săracă sa.

Ioana is a poor girlwhile Alexandru comes from a rich and important family and his mother has no intention to allow him to marry the love of his life. Pentru ei, sunt o biată fată săracă, găsită legată în cală.

  • Site-ul de dating pentru londra
  • Este numai ea singura, e o fata săraca.
  • Ce să scrieți pe profilul de date internet

For them, I'm the poor girl found chained in the hold. Pentru că nu am putut să cred că ai tras un șanț și liniuță Cu acea fată săracă acolo. Because I couldn't believe you pulled a ditch and dash with that poor girl back there.

Account Options

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Descriere - Dragoste periculoasa - O fermecatoare poveste de dragoste intre o fata saraca si un aristrocrat arogant dintr-o familie bogata Vecinele de apartament ale Emmei Ruskin sint uimite cind ea isi abandoneaza pe neasteptate cariera de invatatoare, pentru a deveni guvernanta. Dar Emma, nelinistita si deziluzionata de viata - si de dragoste - isi doreste cu disperare fata săracă schimbare completa. O gaseste cu prisosinta la Long Hempdon, mosia fata săracă la tara a bogatului industrias Herbert Akroyd, cu stilul sau de viata plin de formalism aristocratic, lux si servitori - la antipozi fata de haosul vesel al apartamentului ei din East End. Acum, Emma se confrunta cu irascibilul domn Akroyd si trufasa lui familie care o trateaza cu cel mai total dispret - in special Gavin, fiul cel mare, cu aerele lui de superioritate.

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

  1. fată săracă - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  2. В глубине души она понимала, что абсурдно обвинять в нерадивости Стратмора, который был беззаветно предан своему делу и воспринимал все зло мира как свое личное .
  3. Беккер заморгал от неожиданности.
  4. Anastasia rusesc site-ul de dating

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.