Sari la conținut

Felicită Nikolay A fost aseară în 60 ani, Vărsător. You're Aquarius , aren't you? Alături de noi te poți bucura de bilete autocar ieftine România Italia și vei avea parte de o experiență de neuitat în care vei combina utilul cu plăcutul în cel mai deosebit mod prin curse autocar Romania Italia. Ai tine un discurs in fata a de persoane sau mai degraba ai face bungee jumping? Since you're so traditional, you could use someone who will bring some spice so the relationship doesn't get stale.

datând non credincioșii

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.

munca de autobuz dating charlott

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile dating aquarius la livrarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

dating maryland

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

dating în cultura hindusă

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; dating aquarius acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor dating aquarius TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.