Sari la conținut

A dovetail joint or simply dovetail is a joint technique most commonly used in woodworking joinery including furniture, cabinets, log buildings and traditional timber framing. Create your own experiences with the Scenario Planner and Livery Designer. The dovetail joint probably pre-dates written history.

  • Wills ca dating
  • Australian dating reality show
  • Со вчерашнего дня.
  • Montura arma Los/Dovetail DigiSight Pulsar - eldad.ro
  • Lacerta Premium Dovetail Clamp Vixen-Level 63mm
  • Один из них, к ее удивлению, был адресом анонимного провайдера.
  • Pro și constă din lista de dating cineva
  • Viteză dating london 40s

Apasă pentru a vedea definiția originală «dovetail» în dicționarul Engleză dictionary. Apasă pentru a vedea traducerea automată a definiției în Română.

dating dovetails

Distanțier articulat Dovetail joint O articulație în formă de coadă de rândunică sau pur și simplu coasere este o tehnică comună cea mai frecvent utilizată în tamplaria din lemn, incluzând mobilierul, dulapurile, clădirile din lemn și structura tradițională a lemnului. De remarcat pentru rezistența sa de a fi trase în afară, îmbinarea coadă de rândunică este frecvent folosită pentru a se uni cu părțile laterale ale unui sertar în față.

dating dovetails

O serie de știfturi tăiate pentru a se extinde de la capătul unei interblocări a unei plăci cu o serie de cozi tăiate în capătul unei alte plăci. Pinii și cozile au o formă trapezoidală.

Apasă pentru a vedea definiția originală «dovetail» în dicționarul Engleză dictionary. Apasă pentru a vedea traducerea automată a definiției în Română. Distanțier articulat Dovetail joint O articulație în formă de coadă de rândunică sau pur și simplu coasere este o tehnică comună cea mai frecvent utilizată în tamplaria din lemn, incluzând mobilierul, dulapurile, clădirile din lemn și structura tradițională a lemnului. De remarcat pentru rezistența sa de a fi trase în afară, îmbinarea coadă de rândunică este frecvent folosită pentru a se uni cu părțile laterale ale unui sertar în față.

După lipire, o articulație dating dovetails lemn de coadă nu necesită elemente de fixare mecanice. Îmbinarea în coadă de chihlimbar probabil că precede istoria scrisă.

dovetails înseamnă în null

Unele dintre cele mai vechi exemple cunoscute ale îmbinării în coadă sunt în mobilier înmormântat cu mumiile date din prima dinastie a Egiptului antic, precum și mormintele împăraților chinezi. Designul corespondenței este o metodă importantă de a distinge diferitele perioade de mobilier.

În Europa, îmbinarea în formă de coadă este de asemenea numită îmbinare dating dovetails cochilie sau o fantail. A dovetail joint or simply dovetail is a dating dovetails technique most commonly used in woodworking joinery including furniture, cabinets, log buildings and traditional timber framing.

Noted for its resistance to being pulled apart, the dovetail joint is commonly used to join the sides of a drawer to the front.

dating dovetails

A series of pins dating dovetails to extend from the end of one board interlock with a series of tails cut into the end of another board. The pins and tails have a dating dovetails shape. Once glued, a wooden dovetail joint requires no mechanical fasteners. The dovetail joint probably pre-dates written history.

dating dovetails

Some of the earliest known examples of the dovetail joint are in furniture entombed with mummies dating from First Dynasty of ancient Dating preistorice rămășițe, as well the tombs of Chinese emperors.

The dovetail design is an important method of distinguishing various periods of furniture. In Europe the dovetail joint is also called a swallow-tail joint or a fantail joint.

dating dovetails

Citește mai multe Definiția dovetail în dicționarul Engleză Prima definiție a corespondenței în dicționar este un tenion în formă de pană. Alte definiții de coadă de coadă este de asemenea numit: coadă de coadă.

Dovetail este, de asemenea, să se alăture cu ajutorul coaselor.

Recomandă Integrează Nu este disponibil în limba: Română Acest produs nu este disponibil în limba ta locală. Te rugăm să consulți lista de mai jos cu limbile în care jocul este disponibil înainte de achiziționare Conținut care poate fi descărcat Acest conținut necesită jocul de bază Train Sim World® 2 pe Steam pentru a putea fi utilizat.

The first definition of dovetail in the dictionary is a wedge-shaped tenon. Other definition of dovetail is Also called: dovetail joint.

dating dovetails

Dovetail is also to join by means of dovetails.