Sari la conținut

Examples of derivative works are translations or dramatizations; an example of a compilation is an anthology. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Note that it may still be copyrighted in jurisdictions that do not apply the rule of the shorter term for US works depending on the date of the author's death , such as Canada 50 p.

Traducere "Se intalnea cu" în engleză

He was dating the family's year-old daughter, Sybil. Se întâlnea cu o barmaniță care lucra la Toddy's.

  • Yiwu dating site
  • Dudley free chat - Online speed dating
  • Fată albă datând asiatic
  • Un alt termen pentru dating înapoi

She dated a bartender who worked at Toddy's. Se întâlnea cu un organizator de petreceri uneori. She dated an MC there once in a while. Se întâlnea cu antrenorul Kotsky dar el s-a despărțit de ea.

dating dudley viteză dating midland mi

She was dating Coach Kotsky but he broke up with her. Se întâlnea cu o femeie mai tânără, și ea arată ca mine. He was dating a younger woman, dating dudley she looked just like me.

Se întâlnea cu vecina mea până a omorât-o în apartamentul ei, la două uși distanță de mine.

Utilizarea fișierului

He was dating my neighbor until he killed her in her apartment two doors down from mine. Se intalnea cu 2 fete pe vremea aia în același timp.

dating dudley 5 sfaturi pentru dating în condiții de siguranță

He was dating two girls at the time. Se întâlnea cu cineva, un tip de la finanțe pe nume Louis. She was dating some finance guy named Louis.

RELATED ARTICLES

Se întâlnea cu un tip de la facultate, dar a părăsit-o. She was dating this college guy, but he dumped her.

dating dudley sikh dating în londra

Dating dudley întâlnea cu Amanda, iar ea l-a convins că familia noastră a fost implicată cumva în lucrurile groaznice pe carea le-a făcut tatăl ei. He was dating Amanda, and she had him convinced that our family was somehow involved in the terrible things that her father did. Se intalnea cu o roșcata care nu vroia sa se lase.

  • Datând un bărbat de 43 de ani
  • Se intalnea cu - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • Dating și site-ul de chat
  • Fișier:Peter Cook Dudley Moore Good Evening JPG - Wikipedia
  • Roz wink on-line dating site

He was dating a redhead who wouldn't put out. Se întâlnea cu Vicki iar ea avea probleme cu drogurile, asa că am încercat să ajut.

He was dating Vicki and she had a drug problem, so I tried to help. Se întâlnea cu acel tip, Cameron, apoi cu cel care avea un cercel, Brett.

Distribuție și echipă

She dated that guy Cameron, and then the one with the earring, Brett. Dating dudley întâlnea cu un chitarist dintr-o formație, cu un student la medicină și tipul ăla francez, dar sunt destul de sigură că avea un fel de regalitate.

dating dudley viteză dating carlisle pa

She dated a guitarist in a grunge band, a med student and this French guy, but I'm pretty sure he was some kind of royalty. Se întâlnea cu Dudley, s-a măritat cu Beau?

dating dudley dating timmins ontario

Dating dudley, ea se întâlnea cu fratele meu. Well, she dated my brother. Se întâlnea cu prietena mea Jennifer.

dating dudley bazat pe stele

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Police find FORTY Romanian immigrants living in a THREE-bedroom house in Dudley

Te rugăm să raportezi exemplele dating dudley care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.