Sari la conținut

Descarcă-l acum! Se poate regla volumul și viteza de audio de la diferite niveluri.

Mamili ng aklat, kabanata, o berso at simulan nang magbasa: Ang Lumang Tipan ay kalipunan ng 39 na aklat at nilalaman nito ang paglikha ng uniberso, ang kasaysayan ng mga patriyarka, ang eksodus mula sa Dating ikaw, ang pagkabuo ng Israel bilang nasyon, ang paghina at pagbagsak ng nasyon, ang mga Propeta na nagpahayag para sa sa Diyosat ang mga Aklat ng Karunungan.

site-ul popular de dating în emiratele arabe unite

Ang Bagong Tipan ay kalipunan ng 27 aklat na nakasulat sa Griyego. Dacă nu puteți citi Scripturile, vă poate ajuta versiunea vorbita a Bibliei. Ascultați Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu, în timp ce conduceți, de odihnă, mersul pe jos, sau de gătit. Atingeți pictograma audio pentru a selecta capitolul sau versetul pe care doriți să auziți.

Selectează o limbă

Un nou mod de a experimenta Cuvântul! Astăzi, milioane de creștini devotați în Filipine și din întreaga lume au acces la Biblie Sfânt în filipineză sau tagalog. Filipine este una dintre lider națiune creștină din lume, cu peste 86 de milioane de adepti filipinezi ai religiei creștine.

uf dating site

Creștinii filipinezi, 81 la sută, catolici și 11 la sută protestante. Descărcați-l, utilizarea, citiți și împărtășiți fără nici un fel de plata.

dating doar pentru distracție

Aplicația funcționează chiar și offline, astfel încât problema de conectare. Odată descărcat, puteți utiliza aplicația oriunde, oricând. Mapepersonalisa, de asemenea, Biblia prin adăugarea de note.

tualegi.net

La mulți să se simtă în comun a Scripturii! Selectați dimensiunea textului în funcție de preferințele dumneavoastră.

sunt johnny și camila din provocarea dating

În modul de noapte, costume de culoare închisă și pagina de text în culori închise. În modul de zi, reveniți la pagina normală și text. Pentru a fi o aplicație preferată Biblie!

cum să mergeți despre întâlniri casual

Acum este mai ușor să citească și să studieze Biblia. Acum puteți deschide Biblia și citiți și să se bucure de ea!

negru latino dating

Alegeți o carte, capitol, sau versetul și începe să citească: Vechiul Testament este o colecție de 39 de cărți și conține crearea universului, istoria patriarhilor, The Eksodus din Egipt, crearea Israelului ca națiune, declinul și căderea națiunilor, Profetul a declarat pentru cu Dumnezeuși Cartea înțelepciunii. Sa kabila ng gayong pagkakaiba-iba, ang Bibliya ay mayroong isang pagkakaisa na nagpapaliwanag sa banal na akda.

  1. Viteză dating toulouse aout 2021
  2. Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
  3. Dating spots în melbourne

Isang aklatan ng sagradong mga libro ang kahanga-hangang librong ito, na hinati sa Luma at Bagong Tipan. Mayroong mga pangunahing dibisyon sa Lumang Tipan at Bagong Tipan.

Descărcați-l gratuit și citi sau a asculta-l ori de câte ori doriți. Vei avea o Biblie la îndemână: un singur clic și aveți acces la cuvintele sfinte din telefonul smartphone! Se poate regla volumul și viteza de audio de la diferite niveluri.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Descarcă-l acum! Apoi, ia notițe pentru a studia în timp ce citiți! Acum vă puteți bucura foarte ușor de utilizat app Biblie pe smartphone sau tabletă.

Milioane de oameni citesc Biblia de la o aplicație Biblie și de a crește satisfacția lor de viață.