Sari la conținut

Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, lectii de tenis, bowling 4 piste , squash, sporturi nautice si lectii de diving. Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. A fost un circuit reusit! Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Construit in 3 ani mardan dating jumatate, si deschis incu o suprafata totala de Mardan Palace este cel mai luxos hotel din Europa.

mardan dating

Hotelul este un exces de lux oriental in toate privintele si este inspirat din grandoarea otomana si a palatului modern Dolmabahce din Istanbul. Are La Swim Reef, vizitatorii vor putea sa inoate prin acest recif artificial de mp cu o adancime de 1.

Oferta adaugata cu succes

Toate camerele au sisteme multimedia interactive avansate, TV LCD si acces Internet wireless inclusiv in toate zonele publice din hotel. Dinhotelul beneficiaza de un imens teren de golf, acolo unde acum se intinde un teren imprejmuit de un gard aurit, care incepe tocmai de la IC Green Palace adica de la podul unde se termina Lara si incepe Kundu pana la Mardan Palace.

mardan dating

Anatolian Wing dispune de : - 23 Anatolian premium rooms cu o camera situate in Anatolian Wing, twin beds, max. Dolmabahce Wing dispune de : - 16 dolmabahce premium rooms cu 1 camera twin beds, terasa, max 2 pers.

Camera: baie sau dush, uscator de par, aer conditionat central, TV cu plasma, telefon, mini-bar bauturile racoritoare si berea se suplimenteaza zilnic, contra costseif in camera gratuitpardoseala parchet si covorbalcon, mardan dating in toate camerele de la etaj IVcuratenie mardan dating camera zilnic, schimbarea asternuturilor zilnic, schimbarea prosoapelor zilnic, room service 24 h, contra costWI-FI gratuit Dotari si Servicii: - restaurant principal locuri - 10 restaurante a la carte italian, rusesc, frantuzesc, japonez, turcesc, vegetarian, restaurant cu specific de fructe de mare, mediteranean, thailandez, braserie - bucatarie franceza si americana si restaurant Lobby Lounge, cu rezervare - contra cost - meniu dietetic.

mardan dating