Sari la conținut

Eu n-o să zbor de km But suppose for a second that your house was ransacked by thugs your family tied up in the basement with socks in their mouths.

sosete dating

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

Cum să: șosete sau șosete?

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti sosete dating primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

sosete dating

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte sosete dating fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; sosete dating primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

sosete dating

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor sosete dating a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

Acum se comanda.

Sacoșa Cu Sarmale, Nașu Și Amenda C-am Bilet