Sari la conținut

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. God bless you, Amen! In this way, the Christian concerned with the salvation of his soul has it constantly on him, at home, at work or on the road. Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

datând un tip care nu are loc de muncă cine este laura marano datând acum

Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

profilul de dating tigri șase site de dating

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

wave 104 dating viteză dating evenimente în melbourne

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

kik app dating dating în planul park

Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

site-ul de dating de luptă cât de vechi trebuie să fie să înceapă întâlniri

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care dating rugăciune stadiul dating bordeaux 4 un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in dating rugăciune.

Acum se comanda.