Sari la conținut

Conexiunile ADSL restricționate, care au restricții mai stricte asupra numărului de conexiuni simultane în zona locală, pot atinge viteze mult mai mari. De asemenea, poate fi costisitor, deci asigurați-vă că determinați costurile implicate înainte de a opta pentru o astfel de conexiune printr-o soluție ADSL mai tradițională.

Activitatea care poate fi salvată

Cum să vă ștergeți permanent contul de Instagram Ce date colectează Instagram? În comparație cu Facebook, cantitatea de date pe care Informațiile pe care Instagram le colectează despre utilizatorii săi sunt relativ minime, dar totuși ar putea fi suficient pentru a speria utilizatorii mai atenți la confidențialitate. Conform politicii de confidențialitate a companiei, principalele bucăți de date pe care Instagram le colectează se împart în următoarele categorii: Informații furnizate în mod direct: Aceste date includ tot ceea ce ați predat în mod intenționat către Instagram, inclusiv detalii de suprafață precum adresa de e-mail, numărul de telefon, numele real sau poza de profil.

  • Vizualizarea și ștergerea istoricului de navigare din Internet Explorer
  • Windows 10 Internet Explorer Windows 8.
  • Dating portale erfahruengen
  • Cumpără CBUS 6.
  • Editare dispozitiv și ștergere dispozitiv 4 iunieActualizat Puteți edita cu ușurință un dispozitiv și șterge un dispozitiv din contul dvs.
  • Ar trebui să obțineți ADSL?

Găsește-ți prietenii: Dacă ați utilizat serviciul "Găsește-ți prietenii" atunci când v-ați înscris pentru prima dată, înseamnă că Instagram a reușit să acceseze lista de contacte stocată în telefonul pe care îl foloseați la momentul respectiv pentru a vă conecta cu alți prieteni care se înscriseseră deja pentru acest serviciu. Informații analitice: Acestea includ orice site-uri web pe care le vizitați pe dispozitivul cu care utilizați Instagram, add-on-uri și "alte informații".

Introducere

Compania spune că aceste informații sunt randomizate împreună cu datele altor utilizatori, astfel încât nu pot fi niciodată urmărite până la un cont individual. Cookie-uri: Instagram stochează module cookie pe dispozitivul dvs.

Informații despre fișierul jurnal: Conform politicii de confidențialitate, orice date incluse în această secțiune includ: " Metadate: În ultimul rând, metadatele, care sunt definite ca fiind tot ceea ce este adăugat la conținutul propriu al utilizatorului, inclusiv un hashtag de exemplu, pentru a marca cuvinte cheie atunci când postați o fotografiegeotag de exemplu, pentru a marca locația dvs.

antigua online dating fei chang wan mei dating show

Cum utilizează Instagram datele tale? Așadar, după ce Instagram a terminat de colectat toate aceste date de la tine, ce face cu ele mai exact? Ei bine, conform politicii de confidențialitate a companiei îl folosesc în același mod în care o fac zeci de alte companii din domeniul "utilizatorului ca produs": pentru a vă vinde lucruri.

dating folosind întâlniri dating online din mediul rural

Aici este lista completă a modului în care Instagram îți gestionează datele, potrivit chiar companiei: Vă ajută să vă accesați eficient informațiile după ce vă conectați Țineți minte informațiile pentru a nu fi nevoit să le introduceți din nou în timpul vizitei dvs.

Diagnosticarea sau remedierea problemelor tehnologice Actualizarea automată a aplicației Instagram pe dispozitiv Ștergeți contul de date de viteză sau alți utilizatori pot organiza concursuri, oferte speciale sau alte evenimente sau activități "Evenimente" pe Serviciu.

Dacă nu doriți să participați la un Eveniment, nu utilizați Metadatele specifice de exemplu, hashtag sau geotag asociate cu acel Eveniment. Sfaturi pentru a vă controla confidențialitatea pe Instagram Chiar dacă Instagram este deținută de Facebook, opțiunile de control al confidențialității ale companiei sunt semnificativ mai reduse în comparație ștergeți contul de date de viteză acestea.

Ce este ADSL Line?

Cu toate acestea, există o serie de tehnici pe care utilizatorul obișnuit le poate pune în practică pentru a se proteja mai bine pe sine și identitatea sa în timp ce își parcurge feed-ul. Faceți contul dvs. Aceasta este o tactică obișnuită pe care milioane de utilizatori ai serviciului o folosesc pentru a garanta că doar persoanele pe care le-au aprobat personal le pot vedea fotografiile sau postările lor.

Pentru ca profilul dvs.

Cum stergi permanent un cont de Facebook

Bifați această opțiune pentru a vă scoate profilul din rezultatele de căutare publică și pentru a împiedica pe oricine, cu excepția celor care vă urmăresc, să vadă tot conținutul trecut sau viitor postat pe pagina dvs.

Dezactivați sugestiile de conturi similare O altă modalitate de a vă menține profilul în umbră este să îl eliminați din Sugestii de conturi similare listă. Aceasta este funcția care permite altor utilizatori să descopere conturi noi care au legătură cu alți utilizatori pe care îi urmăresc.

Pentru a dezactiva această funcție, uitați-vă sub aceeași casetă pe care v-am cerut să o bifați în ultima secțiune și faceți același lucru aici: Dezactivați aplicațiile autorizate În cele din urmă, vă recomandăm să dezactivați toate aplicațiile care sunt autorizate pe contul dvs.

Ștergerea contului dvs. SlideShare

Pentru a face acest lucru, reveniți la Editează-mi profilul și căutați fila din partea stângă intitulată Aplicații autorizate. Faceți clic pe această opțiune și căutați orice aplicație care apare pe pagină: Cum să vă ștergeți temporar contul de Instagram Dacă v-ați săturat să renunțați la intimitatea personală în schimbul câtorva prieteni cu fotografiile dvs.

40 s dating fiche dating dating fles

Pentru a vă dezactiva temporar contul de Instagram, începeți prin a merge la secțiunea Editează-mi profilul și în pagina Editează profilul ar trebui să vedeți un mic link în colțul din dreapta jos, denumit Dezactivarea temporară a contului meu: Cum să vă ștergeți permanent contul de Instagram În cele din urmă, dacă sunteți gata să faceți pasul în lumea intimității digitale totale, atunci ștergerea contului de Instagram este singura soluție.

Pentru ștergeți contul de date de viteză face acest lucru, începeți prin a urma acest link pe un desktop sau laptopși asigurați-vă că faceți acest lucru într-un browser în care contul dvs.

De acolo, la fel ca în cazul dezactivării contului, vi se va cere să introduceți un motiv pentru care vă ștergeți contul și va trebui să introduceți parola încă o dată.

După ce aceasta este introdusă corect, butonul roșu etichetat ca fiind Ștergeți definitiv contul dating evanghelismul se va aprinde și trebuie să faceți clic pe acesta o singură dată pentru a finaliza procesul.

dating sfaturi pentru mens jiayuan dating site

Instagram afirmă că, odată ce un cont a fost șters, nu există nicio opțiune de a recupera acele fotografii, așa că, cel puțin dacă există amintiri prețioase stocate pe serverele lor, vă recomandăm să le salvați pe un hard disk local înainte de a șterge contul.