Sari la conținut

We need you to take a meeting with Snyder. Joe și Sierra sunt încă aproape de supraviețuitorul lor. Trebuie să te întâlnești cu cineva pentru mine. Vreau sa te intalnesti cu Cardinalul Suarez. You have to meet with Meisner, tonight. Joe și Sierra, care se numesc afectiv "echipajul murdar 30", se asociază în mod regulat cu supraviețuitorul lor : colegii Worlds Apart precum Mike Holloway și Max Dawson.

Vrem să te întâlnești cu Snyder.

survivor dating

We need you to take a meeting with Snyder. Pregătește-te să te întâlnești cu președintele consiliului. Get ready to meet the chairman of the board.

survivor dating

Nici nu trebuie să te întâlnești cu mine You don't even have to meet me Trebuie să te întâlnești cu Roy. You still have to meet Roy. Trebuie să te întâlnești cu cineva pentru mine. Just have to see someone for me.

survivor dating

E frustrant să te întâlnești cu cineva care nu are mobil. It is so frustrating dating somebody who doesn't carry a cell phone.

survivor dating

După cum a spus Joe Salt Lake Tribune, el și Sierra "nu au avut nici măcar o relație atât de grozavă, chiar și în joc". Condiția de a trăi împreună după sezon a dus totuși la o poveste mai târzie.

survivor dating

Au început oficial în În conformitate cu Hollywood Life perechea a devenit oficial după ce Sierra a participat la Survivor: Game Changers filmat la mijlocul anului și difuzat în martie In aceeasi luna, Joe a postat o poză pe Instagram, felicitând "omul său favorit" pe al doilea sezon al lui Survivor.

Atât de emoționată și atât de incredibil de mândră de unul dintre oamenii mei preferați!

Survivor Amazon Dating game

Joe și Sierra sunt încă aproape de supraviețuitorul lor. Joe și Sierra, care se numesc afectiv "echipajul murdar 30", se asociază în mod regulat cu supraviețuitorul lor : colegii Worlds Apart precum Mike Holloway și Max Dawson.

survivor dating

Sierra la convins pe Joe să participe la Supraviețuitor: Edge of Extinction.