Sari la conținut

I want to go back to Cape Town. Vreau să mă-ntorc în Cape Town. Regiunea Cape Flats în română, câmpia Cape este o câmpie plată și joasă, situată la sud-estul centrului orașului. Deși regiunea este la estul regiunii Cape Flats, distanța dîntre suburbiile din regiunile respective sunt atât de mari încât localnicii din Cape Town consideră regiunea ca fiind în afara orașului în mod informal. O să aștept.

No-Go Zones - World’s Toughest Places - Ghost Town, South Africa - Free Documentary

Cape Town, South Africa tonight. Cape TownAfrica de Sud, în această seară. Track every flight inbound from Cape Town Urmăriți fiecare zbor care vine dinspre Cape town O să aștept.

Contact any estate agency in Cape Town. La legătura cu orice agenție imobiliara din Cape Town. Accesat în 25 iunie You met Mr. Raj Malhotra five years ago in caPe Town in South africa. You know, Ruby knows a bar owner in Cape Town. Știi, Ruby cunoaște proprietarul unui bar în Cape Town. I want to go back to Cape Town. Vreau să mă-ntorc în Cape Town.

That fight on the dock in Cape Town. Și bătaia aia de pe docuri în Cape town Town.

cape town

My mom forwarded all your letters to me in Cape Town. Mama mea mi-a expediat toate scrisorile tale în Cape Town.

cape town

So the boat arrives tomorrow evening from Cape Town. Vaporul sosește mâine seară de la Cape Town.

cape town

They and their pilot never reached Cape Town. Ei și pilotul lor nu au ajuns niciodată la Cape Town. Această zonă are vorbitori de mai multe limbi, dar este predominant populat de vorbitori de limba engleză.

O mare parte din populație sunt de etnie britanică. Prin urmare, cultura și arhitectura locală este influențată foarte mult de către britanici.

Cape Town - Wikipedia

Regiunea este cunoscută de a fi anglofil. Suburbia Constantiape lângă faptul că este o suburbie bogată, este o zonă de viticultură notabilă și renumită global. Turiștii sunt atrași la renumitele podgorii și vinării cu arhitectura de tip Cape Dutch.

Regiunea are și Grădina Botanică Națională Kirstenbosch, o altă atracție turistică renumită, care se află în suburbiile Newlands cartierul FernwoodBishopscourt și Constantia.

Traducere "cape town" în română

Centrul istoric al suburbiei Simon's Town South Peninsula în română, peninsula de sud este delimitată cape town nord de suburbia Muizenberg pe coasta golfului False Bay și de suburbia Noordhoek pe coasta atlantică, până la Cape Point în sud.

Până de curând, această zonă locuită preponderent de vorbitori de limbă engleză era destul de rurală. Dar populația regiunii crește rapid, pe măsură ce noi clădiri rezidențiale și comerciale sunt construite, și terenuri mai mari sunt împărțite pentru a oferi locuințe mai compacte. Cea mai mare bază navală din Africa de Sud este situată în portul Simon's Town, iar în cape town se află plaja Boulders, locul unei mari colonii de pinguini africani.

De asemenea, mai multe suburbii pe coasta estică a regiunii, în special suburbia Simon's Townconțini zone protejate istorice care au clădiri de pe timpul colonial britanic din anii cu arhitectură de tip Victorian și Edwardian. Cape Flats[ modificare modificare sursă ] O vedere asupra locuințelor sociale construite de către guvernul sud-african în suburbia Mannenberg din regiunea Cape Flats.

Regiunea Cape Flats în română, câmpia Cape este o câmpie plată și joasă, situată cape town sud-estul centrului orașului. Regiunea este cunoscută de a fi cea mai săracă zonă a orașului, cu cele mai multe așezări informale, și de departe cea mai mare rată de criminalitate.

Până înregiunea era practic nelocuită.

Cape Town Opera

În perioada apartheid-ului, legislații bazate pe criterii rasiale, cum ar fi Group Areas Act în română, Legea privind stabilirea zonelor rasialeau forțat cei care nu erau albi, majoritatea fiind colorații, din cartierele mai centrale a orașului fiind desemnate numai pentru oameni albi.

Guvernul i-au mutat forțat în cartiere construite de guvern în regiunea Cape Flats. De asemenea, având în vedere că guvernul sud-african recunoaștea rezidenții africani negri ca fiind numai cetățeni al statelor bantustan și nu al Africii de Sud, aceștia erau considerați muncitori străini temporari. Dar căutarea unui loc de muncă, cape town africani negri s-au stabilit în Cape Town, unde au format familiile și comunitățile proprii.

Această determinare de a nu se întoarce la statele bantustan din est și de a rămâne în Cape Town considerat în mod ilegal de către autoritățile de pe vremea respectivămai multe așezări ilegale și informale începeau să apare în alte părți nelocuite al regiunii Cape Flats.

Cape Town — Google Arts & Culture

În prezent, din cauza acțiunilor rasiste de pe vremea apartheid-ului, suburbiile dezvoltate cu locuințe formale sunt populate predominant de către colorați, în timp ce așezările informale sunt populate predominant de africani negri. Cantitățile de precipitații de pe Cape Flats variază cu longitudinea, astfel încât părțile estice au un minimum de mm pe an, iar părțile centrale și vestice au mm pe an.

O cape town semnificativă din această apă ajunge în acviferul Cape Flats, care se află sub părțile centrale și de sud ale Cape Flats. Cea mai mare parte a regiunii Cape Flats este folosită pentru suburbiile rezidențiale, majoritatea fiind formale, dar cu mai multe așezări informale prezente.

În zonă se găsesc și zone industriale ușoare. O parte a regiunii din sud-est este folosită pentru agricultură și conține multe ferme mici. În general, criminalitatea din Cape Town este concentrat predominant în această regiune, precum și sărăcia. Helderberg[ modificare modificare sursă ] Regiunea Helderberg este tot situat la sud-estul centrul orașului și este format din suburbiile Somerset WestStrandGordon's Bay și câteva alte suburbi care au fost anterior orașele mici cape town districtul Helderberg.

cape town

Regiunea își ia numele de la impunătorul Muntele Helderberg, care atinge o înălțime de 1. Deși regiunea este la estul regiunii Cape Flats, distanța dîntre suburbiile din regiunile respective sunt atât de mari încât localnicii din Cape Town consideră regiunea ca fiind în afara orașului în mod informal.

cape town

Guvern[ modificare modificare sursă ] Cape Town este administrat de un consiliu municipal compus din de membri, ales într-un sistem de reprezentare proporțională cu formă mixtă membru proporțională. Orașul este împărțit în secții, fiecare dintre ele alegând un consilier prin votarea uninominală într-un singur tur.

  • They're in cape town with Kayla's grandmother.
  • Datând limitele de stabilire

Restul de consilieri sunt aleși din listele partidelor, astfel încât numărul total de consilieri pentru fiecare partid este proporțional cu numărul de voturi primite de acel partid.

Alianța Democrată este partidul de guvernământ local din Cape Town din La alegerile locale din 3 augustAlianța Democrată DA a câștigat o majoritate totală, ocupând din cei de mandate de consiliu.