Sari la conținut

Google recrutează angajați care au afișat informații ridicate și care dețin o fascinație pentru evoluția tehnologiei. Astfel, ca să-i încurajeze pe angajați, în această perioadă revenirile vor fi în mod voluntar, dar îi anunță și că vor primi stimulente. Aflați mai multe despre ce face un solicitant puternic la Google și ce să vă așteptați în timpul interviului.

Redacția apr.

datând peste 65 de ani

Compania de tehnologie a fost una dintre primele care le-a permis angajaților să lucreze de acasă, după izbucnirea pandemiei anul trecut și își încurajează acum angajații să se vaccineze.

Google se pregătește pentru redeschiderea birourilor în septembrie, când se așteaptă ca angajații să fie la birou pentru cel puțin 3 zile pe săptămână.

suntem întâlniri dar nu într-o relație

Până atunci, revenirea la sediu e voluntară, de luna viitoare, iar birourile se redeschid în capacitate limitată, în funcție de disponibilitatea vaccinurilor și tendința de scădere a cazurilor COVID Compania își sfătuiește angajații să se vaccineze împotriva COVID, google angajat aceasta nu este o condiție obligatorie pentru reîntoarcerea la google angajat.

Google are o abordare diferită față de alți competitori din industria Tech, notează BBC. Multe companii le google angajat angajaților să lucreze de acasă pe perioadă nedefinită.

dating cum să-l facă să te vrea

Twitter a anunțat că le va permite celor mai mulți dintre angajați să lucreze de acasă permanent. Mai multe companii plănuiesc să testeze sistemul hibrid de muncă, cu angajații care lucrează și de acasă și la birou.

profilul original al site-ului dating

Sursa foto: Pixabay.