Sari la conținut

Marcu, Al patrulea oficial va fi Maria Krcova din Slovacia. Răspund și ei, prin Elmas, care trage în plasa laterală. Rând pe rând, șuturile nord macedonenilor sunt blocate de Ovidiu Popescu și Florin Niță.

Final de infarct: Ianis Hagi salvează naționala României!

Calificarea la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Spania este ca și rezolvată, după succesul clar de la București. Partida dintre Macedonia de Nord și România, care se va disputa miercuri, de la orava fi transmisă în direct de TVR 1.

Adrian Ilie Gol Romania Columbia 1-0

Ioana Bortan, Selecționer: Cristian Dulca. Rezerve: Ceasar, Boandă — 2. Ienovan, 3. Bratu, 7.

Programul preliminariilor CM 2022 - marți, 30.03:

Vlădulescu, 8. Dintre acestea, 12 echipe au ajuns să joace în finală, dintre care opt au câștigat-o.

  1. Lista finalelor Campionatului Mondial de Fotbal - Wikipedia
  2. Program meciuri România - Fotbal, Europa
  3. Vezi galeria foto » România este foarte aproape de calificarea la Campionatul Mondial.
  4. Ea este disputată între echipele naționale de fotbal ale statelor membre FIFAorganul conducător al fotbalului mondial.
  5. California dating
  6. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.
  7. România - Macedonia de Nord » Tănase, Mihăilă și Hagi aduc victoria „tricolorilor”
  8. Germania a fost învinsă la Duisburg de Macedonia de Nord,

Alte foste campioane sunt Uruguay și Argentina cu câte două titluri fiecare, și Anglia și Franțacare au câștigat câte o dată turneul. Incredibil, e !!!. Revenim însă în atac și Ianis Hagi, cu un șut din careu, ne aduce din nou în avantaj.

meciul mondial

Ce reacție! Dar n-am scăpat, oaspeții presează, gol!

Deși au deschis scorul încă din minutul 5, prin Laura Rus, tricolorele au pierdut cu partida de verificare! Selecționerul Cristian Dulca a profitat de acest joc amical pentru a vedea în teren majoritatea jucătoarelor convocate, inclusiv Mădălina Tătar, care a debutat la prima reprezentativă în ultimele 10 minute ale jocului, când a înlocuit-o pe Nicoleta Deca.

Trecem de Macedonia de Nord greu și cu ce emoții. Și vine Germania, care aseară a demolat Islanda.

meciul mondial

Clasament grupa J: România ocupă locul 2 În celelalte meciuri ale grupei, Germania a învins Islanda cu pe teren propriu, iar Armenia a trecut de Liechtenstein în deplasare, scor Ademi a înscris din nou, dar golul este anulat pe meciul mondial de ofsaid.

Ianis Hagi înscrie primul său gol la echipa națională de seniori a României. Mingea ajunge la jucătorul lui Rangers după o pasă a lui Răzvan Marin, iar Ianis finalizează cu piciorul drept.

meciul mondial

Anglia și Franța au obținut victorii la limită contra celor din Poloniarespectiv Bosnia și Herțegovinaiar Spania a învins Kosovo, Danemarca, formație care învinsese în precedenta rundă Moldovaa făcut spectacol și în Austria, câștigând cu