Sari la conținut

Articole interesante. Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă. Versiunea a shooterului robotic de prima persoană a fost absentă de la festivitățile de lansare de aseară de la evenimentul Titanfall SXSW, însă Yusuf Mehdi, șeful Departamentului de Marketing și Strategie al Xbox, spune că titlul se dezvoltă destul de bine.

titanfall  360

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare! Titanfall este titlul de debut pentru Respawn Entertainment ce ii are la baza pe co-creatorii Call of Duty, care si-au unit abilitatile si experienta pentru a realiza un nou gen de shooter pentru noua generatie.

titanfall  360

Titanfall 360 se petrece in viitor, iar Titanfall iti ofera libertatea de a lupta atat ca pilot de elita cat si prin pilotarea gigantilor Titani, echipati cu armuri extrem de grele.

Titanfall a regandit lupta fundamentala si miscarea oferindu-le jucatorilor abilitatea de a schimba strategiile in timpul zborului si atacului in functie de situatie.

Titanfall 2 xbox 360

Cheama-ti in titanfall 360 Titanul, preia controlul pentru a nimici inamicii, dar ai grija ca si adversarii au Titani. Viitorul Online Multiplayer Action — Jocul este in totalitate Multiplayer si ofera o noua experienta ce combina actiunea fast-paced online cu momentele clasice pe care le regasim in campanii.

titanfall  360

Intersectarea celor doua moduri reprezinta o mare parte din identitatea Titanfall. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza.

titanfall  360

Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă. Despre noi.

Играем с Игроманией в Titanfall на Xbox 360