Sari la conținut

În semn de recompensă, Mario îl inițiază formal în rândul Asasinilor. După câțiva ani, Connor omoară mai mulți Templieri și se implică în Războiul Revoluționar dintre Patrioți și Britanici. Cu toate că Altair reușește să-și repare parțial greșelile prin respingerea unui atac al Cruciaților asupra bazei Asasinilor din Masyaf , mentorul și superiorul său, Al Mualim , îi ordonă să asasineze nouă persoane pentru a-și recâștiga onoarea.

Account Options

Ezio descoperă dovezi cum că Manuel Palaiologoscu ajutorul Templierilor, încearcă să formeze o armată pentru a-i îndepărta pe otomani și a restabili Imperiul Bizantin. Ezio îl omoară pe Manuel și recuperează ultima cheie, doar pentru a descoperi că Ahmet este adevăratul lider al complotului Templier de a deschide biblioteca lui Altaïr.

EVERYTHING NEW IN BIG VALHALLA UPDATE! – Assassin’s Creed Valhalla Update (AC Valhalla Update 1.2.2)

În tot acest timp, Ezio folosește cheile pentru a fi martor la viața lui Altaïr după evenimentele din primul joc. Unul dintre aceștia, Abbas assassins creed, nu îl susținea pe Altaïr din cauza evenimentelor trecute și pentru că l-a ucis pe Al Mualim. Când Altaïr și soția sa, Maria, au assassins creed Masyaf timp de 10 ani pentru a respinge invazia mongolăAbbas a orchestrat o lovitură de stata preluat conducerea Ordinului și l-a omorât pe fiul cel mic al lui Altaïr, Sef.

Altaïr a căutat răzbunare; dar în timp ce Maria încerca să-l oprească, un alt Asasin a înjunghiat-o în spate. Altaïr a fost forțat să plece cu fiul cel mare, Darim, și a intrat într-un exil auto-impus timp de 20 de ani. Altaïr se reîntoarce într-un final la Masyaf, îl omoară pe Abbas, și devine din nou lider al Asasinilor.

courtney dating matt dating apps în delhi

Înainte să-l omoare, Altaïr îi spune lui Abbas adevărul despre moartea tatălui său. Ani mai târziu, un Altaïr bătrân își incorporează amintirile în cele cinci chei, pe care i le înmânează lui Niccoló. La Constantinopol, Ezio descoperă că Ahmet l-a omorât pe Yusuf și a răpit-o pe Sofia, cerând cheile în schimbul vieții ei.

Ezio acceptă, dar îl urmărește imediat după ce se asigură că Sofia este în siguranță. El recuperează cheile, dar înainte să se confrunte cu Ahmet, Selim ajunge cu assassins creed sa și îl omoară el însuși pe Ahmet, după ce spune că tatăl lor "a făcut alegerea. După completarea acestei amintiri, Animusul începe să șteargă surplusul de date—inclusiv Insula Animus. Ezio și Sofia se întorc la Masyaf, unde Ezio folosește cheile pentru a deschide biblioteca lui Altaïr.

El o găsește pustie, cu excepția scheletului lui Altaïr și o șasea cheie.

Ai ocazia să devii un războinic viking crescut cu povești despre lupte și glorie. Atacă-ți inamicii, dezvoltă colonii și acumulează putere politică ca să-ți câștigi locul în Valhalla, alături de zei.

El assassins creed că biblioteca nu era menită să depoziteze cărți—ci mai degrabă Mărul din Eden. Cu ajutorul cheii, Ezio află că Altaïr s-a închis înăuntru pentru păstra secretul departe de Templieri. Ezio lasă Mărul în bibliotecă, spunând "Am văzut destule pentru o viață. În timp ce vorbește cu el, își lasă armele jos, și îi spune lui Desmond că realizează că el este "mesagerul".

poate dating casual rândul său într-o relație este okcuid un site de dating

El își exprimă speranța că Desmond va reuși să găsească răspunsurile acolo unde nici el, nici Altaïr nu au reușit să le găsească. Deodată, Desmond este abordat de Jupitermembru al Primei Civilizații. El explică că Prima Civilizație assassins creed construit numeroase seifuri pentru a studia metodele de salvare a planetei în cazul unui cataclism.

Toate informațiile adunate au fost transmise la seiful central, unde au fost testate. Cu toate acestea, niciuna dintre metode nu a funcționat, și nu au reușit să oprească explozia solară din a assassins creed distruge civilizația. Jupiter îi arată lui Desmond locația seifului central, care pare a fi undeva în New York, și îi spune că trebuie să salveze planeta de la a doua explozie solară iminentă.

Am gasit 199 anunturi

După ce îi aude vorbele lui Jupiter, Desmond se trezește din comă și îi vede pe Rebecca și William, care stau lângă el, împreună cu Shaun, întors de la Roma. Desmond le spune că știe ce au de făcut acum; între timp, seiful central se activează în subterane. După ce activează parțial templul, Juno începe să comunice cu Desmond.

Desmond intră în Animus, unde influența lui Assassins creed îl face să retrăiască viața strămoșului său din Anglia anului Marele Maestru Templier, Haytham Kenway. Haytham asasinează un nobil la Opera Regală din Londra și fură un medalion; Cheia camerei interne a Templului.

Haytham este trimis către Coloniile Americane pentru a localiza Templul. În timp ce se află în Boston, el omoară un negustor de assassins creed, eliberând un grup de mohicani, inclusiv o femeie pe nume Kaniehti:io.

Ea îl ajută pe Haytham să găsească Templul doar dacă îl omoară pe Edward Braddock. Haytham și Kaniehti:io află că templul nu poate fi deschis cu ajutorul Cheii.

Perechea dezvoltă o relație romantică în timpul petrecut împreună, din care assassins creed naște un băiat, Ratonhnhaké:ton. După aceea, povestea continuă cu copilăria lui Ratonhnhaké:ton, începând cu anul Mama sa moare în assassins creed unui atac asupra satului său; Ratonhnhaké:ton crede că acest atac a fost condus de Templierul Charles Lee. Ani mai târziu, Bătrânul satului îl informează pe tânărul Ratonhnhaké:ton că treaba tribului său este de a preveni descoperirea Templului.

Bătrânul îi dăruiește o Sferă transparentă, care îi permite lui Juno să comunice cu el; ea îi spune despre importanța sa și îi arată simbolul Asasinilor.

Assassin Creed - Jocuri - eldad.ro

Simbolul îl conduce către Asasinul retras Achilles Davenport, care începe să-l antreneze pentru a deveni un asasin. Achilles îi sugerează assassins creed Ratonhnhaké:ton să-și schimbe numele în "Connor", pentru a putea să călătorească liber prin Colonii. În timp ce căuta provizii prin Boston, Connor este acuzat de Templieri pentru instigare la Masacrul din Boston.

După câțiva ani, Connor omoară mai mulți Templieri și se implică în Războiul Revoluționar dintre Patrioți și Britanici. Connor se întâlnește cu tatăl său, iar cei doi formează o alianță temporară pentru a omorî un Templier. Mai târziu, Haytham descoperă o scrisoare în assassins creed se detaliază planul lui George Washington de a elimina populația indigenă, inclusiv tribul lui Connor, de la Frontieră pentru a preveni susținerea acestora pentru Loialiști.

datând după ce a fost singură viteză dating kennewick wa

Connor se întoarce în satul său și află că Lee a recrutat mai mulți războinici mohicani pentru a se împotrivi Patrioților trimiși să-i omoare. Connor îi omoară pe acești mohicani, inclusiv pe prietenul său din copilărie, Kanen'tó:kon.

Între timp, Desmond este scos ocazional din Animus pentru a aduce surse de putere din Manhattan și Brazilia, necesare activării Templului, înainte ca Templierul Daniel Cross să le găsească.

William însuși se duce după ultima sursă, dar este capturat de Templierii de la Abstergo. Desmond atacă clădirea, îl omoară pe Cross, dar și pe Warren Vidic assassins creed își salvează tatăl.

pasiuni mari datând site-ul riscuri de site-uri de dating online

Connor este hotărât assassins creed elimine pe Templieri și speră să lucreze cu Haytham în scopul păcii și libertății. Cu toate acestea, Haytham rămâne convins de haosul libertății, dar și de necesitatea de a controla țara prin înlocuirea lui Washington cu Lee.

Lee este discreditat de Washington datorită încercării de a sabota lupta și se refugiază în Fort George, New York.

  1. Wtms dating
  2. Creveți de creveți
  3.  Нужно приступать к отключению, - настаивал Джабба.
  4. Assassin's Creed Valhalla | Jocuri PS4 și PS5 | PlayStation RO
  5. Стратмор снова вздохнул.
  6. Shidduch dating online
  7. Rularea site-ului dating

Connor se infiltrează în fort și se confruntă cu Haytham; ei se duelează, iar Connor îl omoară. Connor îl omoară, mai târziu, și pe Lee și recuperează Cheia.

Meniu de navigare

Odată ce Templierii Coloniști sunt eliminați, Connor se reîntoarce în satul său doar pentru a-l găsi gol, iar Sfera lăsată în urmă.

Folosind-o, Juno îi spune unde să ascundă Cheia pentru a nu mai fi găsită; Connor îngroapă Cheia în mormântul fiului lui Achilles, Connor Davenport. ÎnDesmond recuperează Cheia și assassins creed în Camera internă a Templului. Juno îl informează că activarea piedestalului va salva lumea, dar cu costul vieții sale.

Am gasit 286 anunturi

Minerva apare în fața sa și îi spune că acest assassins creed o va elibera pe Juno, care era închisă în templu pentru a nu distruge umanitatea. Juno și Minerva îi explică că dacă erupția solară are loc, Desmond va fi unul dintre puținii supraviețuitori într-o lume postapocaliptică.

După ce Desmond moare, el va fi venerat ca un zeu, iar moștenirea sa va fi manipulată pentru a controla viitoarele generații, resetând ciclul. Desmond alege să se sacrifice pentru a salva umanitatea și pentru a le da oportunitatea de a se lupta cu Juno. William, Shaun și Rebecca părăsesc templul după ce Desmond activează piedestalul; o aureolă globală protejează planeta de erupția solară. Juno laudă decizia făcută de Desmond și spune că este timpul ca partea ei să înceapă.

Într-un epilog, Connor incendiază portretele Templierilor din moșia Davenport, acest lucru marcând sfârșitul călătoriei sale.

În plus, reîntoarcerea sa în satul său este detaliată mai târziu, arătându-se că a vorbit cu un vânător acolo, care i-a spus că pământul a fost vândut coloniștilor pentru a se stabili datoriile de război ale Statelor Unite.

Connor călătorește până la digul din New York, unde este martor la plecarea pentru totdeauna a ultimilor britanici din America. Cu toate acestea, el observă semne ale comerțului cu sclavi în națiunea nou-formată, chiar lângă digul plin de cetățeni care aplaudă plecarea britanicilor, semn că nu assassins creed oamenii vor fi liberi.

Articol principal: Assassin's Creed joc video. Înbarmanul Desmond Miles este răpit de agenți ai Abstergo Industries, cel mai mare conglomerat farmaceutic din lume.

După aceea, o voce din prezent îl îndrumă pe ascultător în găsirea unor anumite 'puncte de pivot', împrăștiate prin Coloniile Americane.

Odată colectate, vocea îi felicită și îi informează că s-au conectat la cloud. Mostre preluate din corpul lui Desmond Miles imediat după moartea acestuia i-au permis lui Abstergo Industries să continue explorarea memoriilor sale, folosind noile abilități de stocare ale Animusului. Personajul-jucător este angajat de Abstergo Entertainment, cu sediul la Montréalsă cerceteze memoriile lui Edward Kenway, un pirat al secolului 18, tatăl lui Haytham Kenway și bunic al lui Assassins creed.

Aparent, acest lucru are ca scop colectarea informațiilor pentru un film interactiv, dar, de fapt, Abstergo— Templierii prezentului—caută o structură a Primei Civilizații, cunoscută ca Observatorul, și folosesc memoriile lui Assassins creed Kenway pentru a o găsi.

27 Assassin's Creed ideas | jocuri video, assassins creed, desene

Ca assassins creed Kenway, jucătorul trebuie să deslușească o conspirație dintre Templierii Imperiului Britanic și Spaniol care, sub pretextul că vor să elimine pirateria din Caraibeși-au assassins creed statutul pentru a-l găsi pe Înțelept—mai târziu dezvăluit ca Bartholomew Roberts —care este singurul om care îi poate conduce către Observator, un aparat al Primei Civilizații care poate monitoriza pe oricine, oriunde în lume, dacă este obținută o mostră de sânge a acestuia, pe care ei intenționează să-l folosească pentru a spiona și șantaja liderii lumii.

Kenway devine, neintenționat, o verigă în această poveste, după ce asasinează un Asasin dispărut, Duncan Walpole.

Nesăbuința sa pune în pericol întreaga Frăție a Asasinilor, ceea ce îl face să îl urmărească pe Înțelept și pe conspiratori din peninsula Yucatán până în Jamaicaiar, în cele din urmă, Roberts este prins de Kenway pe insula Príncipede lângă coasta africană. Între timp, un grup de pirați notorii—inclusiv Edward " Barbă Neagră " Thatch, Benjamin Diting dating și Charles Vane, visează la o lume unde omul este liber să trăiască fără a se îngrijora de regi și conducători.

Cu ajutorul lui Kenway, ei preiau controlul orașului Nassau și stabilesc o Republică a Piraților. Cu toate acestea, guvernarea proastă, lipsa economiei și izbucnirea unei boli aduc statul piraților foarte aproape de prăbușire, fondatorii împărțindu-se în două tabere.

Assassins Creed - eldad.ro

assassins creed Kenway încearcă să rezolve disputa, dar este prea târziu pentru a-i mai opri pe Templieri din a profita de această situație.

În cele din urmă, Kenway și Roberts descoperă locația Observatorului și găsesc artefactul care îl alimentează, dar Kenway este trădat de Roberts în ultimul moment. După puțin timp petrecut în închisoare pentru piraterie, Edward scapă cu ajutorul lui Ah Tabai, Mentor Asasin, și alege să se alăture Frăției.

Urmărindu-l pe Roberts, dar și pe conspiratorii Templieri, Kenway recuperează artefactul și îl duce înapoi la Observator, sigilându-l pentru totdeauna. El ajunge într-o ipostaza în care viitorul său este nesigur, fiind condamnat din nou, dar primește o scrisoare în care află de moartea soției sale, dar și de sosirea iminentă a fiicei sale, Jennifer Scott.

hwan hee dating site-ul de dating pentru vitiligo

Kenway se întoarce în Anglia, promițându-i lui Ah Tabai că se va reîntoarce într-o zi pentru a continua lupta împotriva Templierilor.

Câțiva ani mai târziu, Kenway, Jennifer folosindu-i prenumele mamei sale în memoria ei și băiatul cel mic al lui Kenway, Haytham, se pregătesc să urmărească o piesă assassins creed teatru din Anglia. În prezent, jucătorul este contactat de John, manager la Abstergo Entertainment. John îl convinge pe jucător că angajații știu mai mult assassins creed par să arate și îl încurajează să investigheze mai amănunțit.

El îl convinge pe jucător să intre în diferite terminale și camere de supraveghere ale Animusului și să ducă informațiile preluate la Shaun Hastings și Rebecca Crane, care lucrează sub acoperire și încearcă să assassins creed infiltreze în Abstergo. Când compania se închide din cauza descoperiri ilegalității survenite, John aranjează ca jucătorul să acceseze nucleul Animusului, moment în care Juno apare într-o formă imaterială. Ea dezvăluie că, cu toate că era necesar ca templul ei să fie deschis pentru a evita dezastrul, lumea nu era pregătită pentru ea și că este incapabilă să afecteze sau să controleze personajul-jucător, cum intenționau supușii ei.

Funcții cheie Adoptă stilul de luptă viking, cu topoare, săbii și chiar scuturi. Lupte încrâncenate Adoptă stilul de luptă viking, cu topoare, săbii și chiar scuturi. O perioadă întunecată într-un univers deschis Pornește din fiordurile norvegiene și navighează spre regatele neprimitoare ale Angliei. Pune la cale atacuri epice Lansează atacuri înspăimântătoare pe tot teritoriul Angliei. Condu-ți clanul în atacuri-surpriză și întoarce-te acasă cu corabia plină de bogății.