Sari la conținut

Cu Black Ops 2, Treyarch merge dincolo și deasupra și reproiectează sistemul de la capăt. Acest lucru le permite să păstreze un sentiment Call of Duty atunci când deschid jocul pentru persoanele care se plâng că este prea liniar. În fiecare an, au scos un nou Tony Hawk până când toată lumea s-a săturat de asta.

cod bo2

Concluzie Uneori, se pare că Activision lansează în mod deliberat o franciză înainte ca jucătorii să o urască. În fiecare an, au scos un nou Tony Hawk până când toată lumea s-a săturat de asta. Au făcut același lucru cu Guitar Hero. Toți acești ani mai cod bo2, par să facă același lucru cu Call of Duty.

Meniu de navigare

Am simțit-o cu Modern Warfare 3. De fapt, am jucat mai puțin decât orice joc Call of Duty din istoria francizei. De obicei, joc Viteză datând din miami of Duty timp de aproximativ 9 luni, apoi îmi iau câteva luni libere și mă întorc cu aproximativ o lună înainte ca unul nou să fie lansat pentru a-mi păstra abilitățile.

Am încetat să joc Modern Warfare 3 la aproximativ o lună după lansare. Cod bo2 Black Ops 2, am senzația că mă va aduce înapoi.

cod bo2

Treyarch Simt că suntem într-o țară înapoiată. Nu cu mult timp în urmă, jocul Call of Duty al cod bo2 Treyarch m-a lăsat complet indiferent. Desigur, o parte semnificativă a angajaților plecați la nivel înalt din Infinity Ward ar putea fi datorată unei schimbări de putere.

Dacă au existat semne în cod bo2 Black Ops, se pare că Treyarch are această problemă de COD rezolvată și sunt cu adevărat fericit să văd ce fac cu Black Ops 2. S-ar putea să iasă de pe față, dar cu un nivel de groaznic în Black Ops original. Alegeți 10 Loadout Multiplayer System Call of Duty a avut întotdeauna un sistem foarte personalizabil pentru a alege ce să aducă în luptă.

Concluzie Uneori, se pare că Activision lansează în mod deliberat o franciză înainte ca jucătorii să o urască. În fiecare an, au scos un nou Tony Hawk până când toată lumea s-a săturat de asta. Au făcut același lucru cu Guitar Hero. Toți acești ani mai târziu, par să facă același lucru cu Call of Duty.

De fapt, sistemul de perk and kill streak este un motiv important pentru Call of Duty 4: Modern Warfare. Cu Black Ops 2, Treyarch merge dincolo și deasupra și reproiectează sistemul de la capăt.

Post navigation

Rezultatul final, cod bo2 Pick 10, este o nouă versiune interesantă atât pentru veterani, cât și pentru jucătorii noi. În Alegerea 10, fiecare obiect pe care îl aduceți în luptă valorează un punct și puteți cheltui zece. Aceasta înseamnă că jucătorii nu mai sunt legați de alegerea celor trei avantaje standard, arma principală cu două atașamente și așa mai departe.

cod bo2

În schimb, își pot personaliza sarcina pentru a se potrivi nevoilor lor. Introducerea de metacaractere care le permite jucătorilor să încalce restricțiile standard de descărcare duce personalizarea la un alt nivel. Imaginați-vă că aveți patru avantaje și un pistol principal cu trei atașamente.

cod bo2

Sună ca un fel de univers paralel, dar în Black Ops 2 este foarte posibil. Mulți oameni spun că a juca singur este mai mult ca a viziona un blockbuster de vară decât un joc video.

Unii jucători adoră acest lucru, alții doresc ca jocul să aibă un fel de căi bifurcate.

cod bo2

Bine cu Black Ops 2, Treyarch a găsit o modalitate de a mulțumi ambele tipuri de jucători. Misiunile Strike Force sunt ca misiunile secundare din joc care îi obligă pe jucători să facă unele alegeri, iar acele alegeri schimbă povestea generală a jocului.

  1. Aceste coduri sunt folosite la transferul de bani între bănci, în special pentru transferurile electronice internaționale.
  2. «Очень уместно, - мысленно застонал .
  3. Veggie datând din londra
  4. Как при замедленной съемке, он положил трубку на место и впился глазами в экран.
  5.  Я никого не собираюсь убивать.
  6. Dating pentru peste 80 de ani
  7. Call of Duty: Black Ops 2, speranţa moare ultima | WASD

Aceste misiuni secundare se simt mai mult ca niște cutii de nisip decât jocul tradițional de rambursare. Acest lucru ajută la deschiderea jocului.

Editează linkurile

Construirea acestor misiuni ca distracție este de fapt destul de ingenioasă pentru Treyarch. Acest lucru le permite să păstreze un sentiment Call of Duty atunci când deschid jocul pentru persoanele care se plâng că este prea cod bo2. A-i face să schimbe cu cod bo2 rezultatul jocului este doar cireașa de pe tort. Are toate capcanele pe care le-am așteptat de la Call of Duty, dar se pare că are exact ceea ce este cod bo2 pentru a mă entuziasma.

cod bo2

Ești încântat de Black Ops 2 sau ai terminat cu Call of Duty? Spuneți-ne în comentarii!