Sari la conținut

Am o undita cu numele meu pe ea. You never use your real name when scheduling your appointments. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Un dominatrix care a mers cu numele dulce Lady Pain. Tatlı Ceza Kadını adıyla yaşayan bir sadomazoşist.

SERVICII ȘI PRODUSE

Pentru ca asta a făcut cu numele sau. Çünkü bu onun ismiyle yaptığı şey. A călătorit aici acum 4 zile cu numele lui real.

  • cu numele - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • cu numele - Traducere în turcă - exemple în română | Reverso Context
  • Arte marțiale și dating

Găsește bucata de hârtie cu numele meu. Arkaya gidip, üstünde benim adım yazılı olan şu dosyayı bulmanı istiyorum o kadar. Fiindcă a venit ieri un bărbat cu numele ăsta.

Çünkü o isimde biri dün gelip seni sordu. A fost ucis noaptea trecuta într-o casa cu numele companiei pe contractul de închiriere.

cu numele

Dün gece kira sözleşmesinde şirketinizin adı yazan bir evde öldürüldü. E un homar cu numele meu pe el. Üzerinde ismim yazan bir ıstakoz var. Dar am găsit un plic cu numele meu pe ea.

Search form

Üstünde ismim yazılı bir zarf buldum. Am așteptat o viață întreagă cuvintele astea asociate cu numele ăsta.

cu numele

Bu kelimelerin bu isime söylendiğini duyabilmek için hayatım boyunca bekledim. Spune-mi cum e cu numele ăsta, Ira Wright. Adın ile alakalı bir şeyler söyle bana, Ira Wright.

Am urmărit cariera cu numele boxer bun cu numele ăsta.

Întro cu numele Denis

Bu isimde iyi bir dövüşçüyü takip ederdim. Am o undita cu numele meu pe ea.

Üzerinde ismim yazılı bir oltam var. Căutam un domn cu numele de Allan Quatermain. Evet, Bay Allan Quatermain adında birini arıyoruz. Ei da aveau un mic cal cu numele Fulger.

cu numele

Adı şimşek olan küçük bir atları var. Lucrurile cu numele meu erau ale comandantului meu.

Benim adım yazan eşyalar komutanıma aitti. Oamenii care-i servesc vor fi cu numele, mai puțin cu numele. Onlara hizmet edenlerin sadece adi köle olmayacak. Deoarece nu a fost înregistrat cu numele Manfield.

cu numele

Çünkü orada Manfield diye kayıtlı değildi. Sunt multe fete cu numele ăsta. Burda çok Sonia var, Senyor. Nu s-a cazat cu numele său real. Kendi ismi ile bir otele kayıt yaptırmış olamaz.

Ai cunoscut odată o fată cu numele de Luisa, poate. Belkide daha önceleri adı Luisa olan bir kız tanıyordun. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să cu numele cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau cu numele manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Penar cu 1 fermoar, pentru fete, personalizat cu numele Alexandra, diverse culori - Auchan online

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

cu numele

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.