Sari la conținut

Până la 5. În pofida reglementărilor încă în vigoare, estimările indică faptul că aproximativ de persoane încă mai locuiau în întreaga zonă de excludere în Ultima întâlnire de acest gen despre procesul de pace în estul Ucrainei datează din octombrie Nu există încă un consens între istorici în ceea ce privește faptul dacă această foamete artificială poate fi denumită genocid , dar Rada Supremă a Ucrainei și mai multe alte țări îl consideră un genocid al poporului ucrainean. În principiu, ambele părți implicate în conflict sunt deschise ideii, dar există încă disensiuni cu privire la modul în care ar putea fi aplicată. Ucraina este interesată mai ales de controlul celor de metri de graniță cu Rusia.

English Actualizat acum CNN a obținut înregistrarea unei convorbiri telefonice a lui Giuliani datând din și legate de amestecul în problemele Ucrainei Miercuri, 9 iunieActualitate Internaţional Rudy Giuliani Foto: Facebook CNN a transmis că a obținut înregistrarea unei convorbiri telefonice dinîn care Rudy Giuliani, un aliat al lui Trump, poate fi auzit exercitând presiuni asupra unui înalt oficial ucrainean pentru a-l convinge să deschidă datând ucraina anchetă pe tema teoriilor conspirației legate de Joe Biden, pe atunci, candidat al democraților la președinție, el dând de înțeles că șansele unei îmbunătățiri a relațiilor americano-ucrainene ar spori într-o asemenea eventualitate, potrivit The Hill, citat de Rador.

datând ucraina

Potrivit canalului CNN, convorbirea, care datează din iulie și care a durat 40 de minute, i-a avut ca protagoniști pe Giuliani, pe diplomatul american Kurt Volker și pe Andrii Iermak, un înalt consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Convorbirea este anterioară celei pe care Trump a avut-o cu Zelenski mai târziu, în cursul aceleiași luni, și care s-a aflat în centrul datând ucraina care au dus la prima tentativă de punere a sa sub acuzare.

Pe datând ucraina convorbirii, Giuliani a exercitat în mod repetat presiuni în vederea deschiderii unei anchete, la un moment dat, el dând de înțeles că un anunț public pe tema anchetei ar avea drept rezultat o vizită în SUA a lui Zelenski și îmbunătățirea relațiilor americano-ucrainene.

datând ucraina

Asta ar însenina mult atmosfera, ar fi spus Giuliani, conform celor de la CNN. Cred că pot să vorbesc cu președintele Trump și să văd ce pot face pentru ca orice alte neînțelegeri să fie lăsate deoparte The Hill a intrat în contact cu biroul lui Giuliani în vederea unui comentariu. În cursul convorbirii, consilierul lui Zelenski, Iermak, a încercat să abată conversația spre alte subiecte de ordin diplomatic, cum ar fi o vizită de stat a președintelui ucrainean, subliniază CNN.

Ideea fixă, datând ucraina căreia președintele Trump și aliații săi ar fi facilitat o anchetă ucraineană pe tema relațiilor președintelui Biden și ale fiului acestuia, Hunter Biden, cu Ucraina a fost cea care, în cele din urmă, a dus la prima tentativă de punere sub datând ucraina, din Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților datând ucraina abuz de datând ucraina și obstrucționarea Congresului, dar ulterior el a fost achitat de Senat. În prezent, Giuliani este anchetat de autoritățile federale pentru legăturile sale cu Ucraina.

datând ucraina

Ancheta s-ar putea extinde totodată și asupra afacerilor lui Giuliani cu România. În mai, publicația Politico relata că autoritățile erau interesate de relațiile sale cu România, relevant fiind cel puțin un eveniment — atunci când a trimis o scrisoare președintelui român Klaus Iohannis în care critică eforturile țării în vederea combaterii corupției.

datând ucraina

Giuliani a negat orice neregulă. Citeste doar ceea ce merita.

datând ucraina

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.