Sari la conținut

Schimba sistemul de operare si treci pa un PRO Professional 8. Am defragmentat hdd-ul, nimic. Uneori, unele dintre fișierele temporare nu pot fi șterse. Problema e ca dupa ceva timp de jucat, nu foarte mult, cam 5 min incepe sa faca ventilatoarele urat nu stiu daca doar unul anume de la o componenta sau chiar toate, am cateva - banuiesc ca placa video si in momentul in care ventilatorul o ia razna scade FPS-ul.

fps drop datând un tip coreean yahoo

Am cam asa in mare: Fx R7 x, updated drivers 8GB RAM O sursa no name de W a costat destul de mult ptr o sursa pe vremea aia thodestul de veche, mai veche decat acele componente oricum. N am avut probleme dar a fost buna si nu stiu daca inca mai e.

fps drop rf4 dylas dinging

Windows 10 PRO x64 fresh, reinstalat acum cateva zile. Praf nu prea are, e destul de bine ventilat si l am curatat destul de recent din acelasi motiv.

  • Sunt un player foarte vechi pe acest joc si am decis sa revin pe el, insa am intampinat niste probleme.
  • Dating nume idei
  • Nou Salutare!
  • Problema con fps drop al apretar una tecla. :: Counter-Strike: Global Offensive Discuții generale
  • Fps Drop - Forumul Softpedia

Nu uita sa le testezi si cu memtest86 pana la capat. Fie de la providerul tau de net,de la routerul tau,fie serverele jocului.

fps drop bravo online dating marcus

Poti din greseala sa rupi fps drop sata sau cele de alimentare. Puteți găsi Arena de rachete joacă aici. Faceți clic dreapta pe joc și faceți clic ProprietățiSelectează Fisiere locale fila Apoi faceți clic pe Verificați integritatea din fișierele jocului Așteptați procesul și apoi reporniți jocul pentru a verifica dacă problema a fost rezolvată sau nu.

Cum se remediază problema FPS drop, crash, FPS shutdown

Dezinstalați actualizarea Windows 10 recentă Acum câteva zile, Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 10 cu KB Deci, această actualizare cumulativă specială pentru Windows 10 este destul de bug și provoacă atât de multe erori sau probleme. Faceți clic pe acesta și selectați versiunea de actualizare cumulativă menționată.

Aveți puțină răbdare și puteți, de asemenea, să reporniți manual computerul Windows dacă este necesar. Veți primi o grămadă de fișiere temporare pe o singură pagină.

fps drop ce ar trebui să scrieți pe profilul dvs de dating

Uneori, unele dintre fișierele temporare nu pot fi șterse. Deci, lasă-i așa cum sunt și închide-i.

fps drop dating negru local

Am intrat in joc si am jucat cam minute cu 60 fps fara nici un fel de problema totul a mers foarte fluid, dupa care am intampinat aceasta problema: - Deodata am inceput sa am un fps drop imens, dupa care cerul si unele texturi de fps drop mapa au inceput sa se faca negre si sa palpaie intr-una.

Am iesit din joc si am restartat pc-ul, crezand ca este de la mine. Am intrat iarasi in joc, am jucat 5 minute si s-a intamplat lafel. Am intrat pe forum si am vazut ca este un topic special facut pentru fps drop si alte probleme.