Sari la conținut

SZEL MOB și-a finanțat participarea la această expoziție, iar celelalte 23 de firme au fost susținute prin Programul de Promovare a Exporturilor cu finanțare de la bugetul statului. Romania is attending IMM Colognes between 13thth of January and would like to invite you to visit the dedicated Pavilion in Halls 5, 9 and The IMM Cologne also provides an effective platform for up-and-coming designers.

hinata dating quiz dating online solicitând numele de familie

Dar, pentru a crește acoperirea evenimentului, organizatorii târgului din Köln lucrează pentru a extinde în sfera digitală o noua platformă imm home.

Această atitudine progresivă este una pe care mulți expozanți și vizitatori naționali și internaționali o împărtășesc cu noi.

sfaturi despre dating un bărbat taurus dating site-ul anglia

Aceștia așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească și să interacționeze la cel mai important eveniment al anului pentru industrie, chiar dacă este clar pentru toată lumea că multe lucruri vor fi diferite anul viitor. Odată cu lansarea noii platforme imm home, Interior Business Event face mai mult decât să extindă oportunitățile de afaceri imm cologne expozanții săi. De asemenea, va ajunge la un spectru larg de vizitatori, creând o gamă diversă de posibilități suplimentare de interacțiune.

dating apps pentru iphone dating age regula în pa

Numărul de vizitatori a fost mai mic cu Cele 1. Manifestarea s-a desfășurat pe o suprafață de SZEL MOB și-a finanțat participarea la această expoziție, iar celelalte 23 de firme au fost susținute prin Programul de Promovare a Exporturilor cu finanțare de la bugetul statului.

Astfel, pavilionul național al României la manifestarea Imm Cologne a fost de 1. Standul național a fost repartizat în funcție de piesele expuse, în Hall 5.

Companiile românești au fost vizitate de 1.

suntem oficial data de lansare australia dating înainte de relația serioasă

Valoarea estimată a contractelor ce pot fi încheiate de producătorii români în urma contactelor avute la Imm Cologne este de peste 4,8 milioane de Euro, conform declarațiilor reprezentanților firmelor expozante.

Anul acesta au fost expuse, în principal, piese de mobilier din lemn masiv și tapițate.

suning suning site dating în salem nh

Au fost prezentate atât piese singulare cât și programe de mobilier: sufragerii, biblioteci, dormitoare, bucătării, mobilier de baie. Produsele au fost în general din lemn masiv, dar și din panouri furniruite sau vopsite, de multe ori în combinație cu elemente din metal.

puerto rican și site-ul de dating negru dating dream sensul