Sari la conținut

Armata germană folosea denumirile de tipul KV-1A pentru a face diferența între modelele seriei de tancuri KV. Mitraliera de pe șasiu lipsea. Cele două care de luptă aveau un aspect asemănător, ambele fiind dotate cu suspensie tip bară de torsiune, șenile late, unități radio și tunuri identice. De asemenea, era același tun montat pe tancul T , care era mai mic, mai rapid și mai ieftin. Producția tancurilor KV a fost foarte aproape de a fi oprită, însă în au apărut pe front noile tancuri germane: Panther și Tiger. Acest model a fost însă doar o soluție temporară la avansul tehnologic al tancurilor germane.

Trumpeter 01566 KV-1S Heavy Tank

Proiectare[ modificare modificare sursă ] În perioada interbelicăArmata Roșie a cautat un înlocuitor pentru tancul greu Ta cărui construcție era mult prea complexă în raport cu performanțele tancului. În kv 1s, evenimentele din timpul Războiului Civil Spaniol au demonstrat faptul că T era un model depășit, fiind greoi și vulnerabil la atacurile tunurilor anticar de 37 mm. Două kv 1s au fost propuse în luna mai a anului pentru dating wellington somerset kv 1s tancul T modelul Tpropus de birourile de proiectare OKMOși tancul SMKpropus de echipa locotenent colonelului Zh.

Inițial, înlocuitorul tancului T trebuia să aibă trei tureleînsă ambele echipe au protestat, fiind un concept învechit.

Stalin s-a dus la o machetă și a smuls o turelă, întrebând de ce trebuie un tanc să fie un magazin universal. T era un tanc greu, de 58 de tone, propus de către echipa inginerului N. Barykov de la birourile OKMO. Prototipul a fost construit la Fabrica Nr. Kirov din Leningrad.

  • Trumpeter Soviet KV-1S/85 Heavy Tank
  • KV-1S Heavy Tank Trumpeter

Cele două care de luptă aveau un aspect asemănător, ambele fiind dotate cu suspensie tip bară de torsiune, șenile kv 1s, unități radio și tunuri identice.

Kotin a cerut și a obținut permisiunea de la Stalin de a proiecta și o variantă a tancului SMK care avea doar o turelă, tancul fiind denumit Kliment Voroșilovcare era prietenul lui Stalin și Comisarul Poporului pentru Apărare.

stds online dating

Tancul KV s-a dovedit a viteză dating en ligne quebec superior: avea o mobilitate mai bună decât celălalte prototipuri și era mai rezistent la tunurile anticar. Cele trei tancuri au fost trimise pe front în timpul Războiului de Iarnăpentru a fi testate în luptă.

Trumpeter 01566 Soviet KV-1S Heavy Tank 1:35

Dezvoltare[ modificare modificare kv 1s ] Începând cu anulodată cu introducerea kv 1s antitanc germane cu țeavă lungă de calibru 5 cm și 7,5 cm, blindajul tancurilor din seria KV nu mai era inexpugnabil. Tunul de calibru 76,2 mm, deși era eficient împotriva tancurilor de model mai vechi, nu putea penetra blindajul frontal al noilor tancuri germane. De asemenea, era același tun montat pe tancul Tcare era mai mic, mai rapid și mai ieftin. Tancul KV avea o design complex, fiind mai greu de construit și mai scump decât T Avantajele acestui tip de tanc nu mai justificau performanțele și costul fabricației.

sunt casey abrams și haley reinhart încă datând din 2021

Cu toate acestea, în interesul standardizării, tancul a continuat să fie produs fiindcă era un model avansat și avea unele piese care erau folosite și la tancul mediu T Când producția a fost kv 1s, dincolo de Munții Uralla fabrica din Tancograds-a renunțat la modelul KV Acest model nu era potrivit pentru războiul modern, mobil, de pe Frontul de Răsărit.

Tancul KV-2 avea o mobilitate redusă. Din cauza înălțimii și greutății turelei, reușea cu greu să se deplaseze pe teren accidentat. Echipajele tancurilor se plângeau din cauza mobilității reduse a vehiculului și fiindcă seria KV avea un tun cu performanțe similare tancului mediu T Producția tancurilor KV a fost foarte aproape de a fi oprită, însă în au apărut pe front noile tancuri germane: Panther și Tiger.

Trumpeter 01567 Soviet KV-1S/85 Heavy Tank 1:35

Seria KV a primit un avânt odată cu apariția modelului KV Acest model a fost însă doar o soluție temporară kv 1s avansul tehnologic al tancurilor germane. Când tancul greu sovietic IS-2 a intrat în producție, producția carelor de luptă Climent Voroșilov a fost abandonată. Succesorul tancului KV a primit o altă denumire deoarece Kliment Voroșilov intrase în dizgrație.

Seria a fost redenumită Iosif Stalin sau Josef Stalinîn funcție de grafie în cinstea conducătorului sovietic.

Ark Models 35023 Soviet heavy tank KV-1S

Modele[ modificare modificare sursă ] Armata sovietică nu folosea denumiri diferite pentru tancurile KV din dotate. Astfel, denumiri precum Model sau Model au apărut după război în publicațiile de specialitate.

Proiectare[ modificare modificare sursă ] În perioada interbelicăArmata Roșie a cautat un înlocuitor pentru tancul greu Ta cărui construcție era mult prea complexă în raport cu performanțele tancului. În plus, evenimentele din timpul Războiului Civil Spaniol au demonstrat faptul că T era un model depășit, fiind greoi și vulnerabil la atacurile tunurilor anticar de 37 mm. Două prototipuri au fost propuse în luna mai a anului pentru a înlocui tancul T modelul T kv 1s, propus de birourile de proiectare OKMOși tancul SMKpropus de echipa locotenent colonelului Zh.

Armata germană folosea denumirile de tipul KV-1A pentru a face diferența între modelele seriei de tancuri KV. KV-1 Model — Primul model produs în serie. Deși nu era foarte fiabil din punct de vedere mecanic, tancul era foarte bine protejat împotriva armelor antitanc din timpul Războiului de Iarnă. Tancurile din această serie erau dotate cu un tun L de 76 mm, dar majoritatea nu aveau mitraliera de pe kv 1s.

Au fost construite de exemplare. Model denumirea germană: KV-1A — Era dotat cu tunul F de 76 mm și avea masca tunului schimbată.

Tancul Kliment Voroșilov

Era modelul aflat kv 1s producție în momentul invaziei germane. Model KV-1E — Era dotat cu blindaj suplimentar prin placare prins cu bolțuri.

fhm dating site

Model KV-1B — Blindajul a fost mărit cu 25—35 mm la turelă, în partea frontală și laterală a șasiului. Turela nu mai era sudată, era turnată kv 1s singură piesă.

Pierwsze prototypy tego pojazdu powstały w r. W toku produkcji powstało ok.

Tancul era dotat cu tunul lung F, iar mai târziu cu tunul ZiS-5 de calibru 76,2 mm. Model KV-1C — Avea turela sudată sau turnată și un blindaj mai gros. Folosea un motor îmbunătățit și era dotat cu tunul ZiS KV-1S — Un model mai ușor, apărut spre sfârșitul anuluicare beneficia de o viteză mai mare, însă avea blindajul mai subțire.

TOP 100 FUNNIEST MOMENTS in WORLD OF TANKS

Tancul avea o turelă mai mică, turnată. Partea din spate a șasiului a fost reproiectată.

viteza datând astoria

Mitraliera de pe șasiu lipsea. Tancul a fost construit în doar exemplare, din a doua jumătate a anului până în primăvara anuluifiind proiectat ca o soluție provizorie până la intrarea în producție a carelor de luptă grele sovietice IS.

KV - Prototipul unui tanc Kv 1s avansat. A fost redenumit și a intrat în producție sub numele de IS