Sari la conținut

Marvin Gerard nr. Bunicule, nimănui nu-i pasă că ai fost pe lista neagră. Ministerul justiției încearcă să înțeleagă motivele lui Red.

Red luptă cu tenacitate pentru a-l găsi pe cel care l-a trădat. Alchimistul nr. Agenția din Cipru nr.

Sinopsis The Blacklist

În ajunul adopției lui Liz, Red o pune pe urmele unei agenții de adopții pentru cei bogați care folosește metode cu adevărat malefice pentru obținerea copiilor. Madeline Pratt nr. O femeie fatală din trecutul lui Red îi cere ajutorul pentru a obține un artefact străvechi, trimițând FBI-ul după cai verzi pe pereți.

Judecătorul nr. Mako Tanida nr. Când un interlop Yakuza evadează din închisoare și intenționează să se răzbune pe Ressler, Tom și Jolene intră în conflict. Ivan nr. În listă neagră ce urmărește un terorist cibernetic care are abilitatea de a listă neagră stăpânire pe orice sistem, Liz investighează dispariția lui Jolene.

Milton Bobbit nr. În timp ce lucrează să descopere adevărata identitate a lui Tom, Liz caută un inspector de daune care convinge oameni obișnuiți să devină asasini plătiți. Frații Pavlovich nr. Când FBI-ul caută o familie de răpitori sârbi, Red îi folosește într-o intrigă menită să-l prindă pe Tom.

Acest lucru duce la o confruntare decisivă cu Liz. Arbitrul politic nr.

întâlniți ollando viteză dating

Când FBI-ul urmărește un strateg politic cunoscut sub numele de Omul din umbră, Red caută protecția lui Fitch împotriva unui inamic necunoscut care vrea să-l distrugă. Berlin, partea I nr.

După ce descoperă adevărul din spatele morții tatălui său, Liz refuză să lucreze cu Red chiar când situația acestuia devine disperată. Berlin nr.

Se difuzează acum

După prăbușirea avionului rusesc, Liz este forțată să se împace cu Red pentru a-l găsi pe Berlin. Anul lansării: Când Red se confruntă cu un nou adversar periculos, apare o persoană din trecut, iar Liz își pune întrebări despre obsesia lui Red pentru o schemă de spălare a banilor. Lord Baltimore nr.

Nivelu' 4 - Lista Neagra

Un asasin misterios o pune în pericol pe fosta soție a lui Reddington; Liz este afectată de eșecul înfruntării cu Tom; Cooper revine în echipa specială. Banca nr. Echipa investighează un jaf ciudat la o bancă din Varșovia. Reddington are un plan pentru a-și salva fosta soție, iar Listă neagră recrutează un nou membru al echipei.

James Covington nr. Când echipa se concentrează pe un chirurg discreditat care are un cabinet pe piața neagră, Reddington găsește noi oportunități.

remington gun dating

Liz își mărturisește neîncrederea. Linus Creel nr. Când oameni obișnuiți devin brusc ucigași, Reddington suspectează un experiment sinistru. Liz merge la Naomi și încearcă să-i pună întrebări despre Red. Facțiunea nr. Echipa este pe urmele unui ecoterorist hotărât să răspândească un virus mortal.

Listă neagră - Wikipedia

Reddington o supraveghează pe ascuns pe Jennifer. Liz vizitează un subsol secret. Cartelul din Mombasa nr. Liz și Reddington se luptă cu niște braconieri implicați și în trafic de carne vie.

Main navigation mobile

Dependența lui Ressler începe să creeze probleme. Secretul lui Liz iese la iveală. Iataganul nr. Echipa se concentrează pe răpirea unui listă neagră nuclear. Informațiile oferite de Tom o ajută pe Liz să aranjeze o întâlnire între Berlin și Reddington.

Omul din decembrie nr. Reddington și Berlin formează o alianță neașteptată în Moscova. Liz încearcă să păstreze secretul despre Tom, iar Tom și Reddington au propriile lor secrete.

The Blacklist - Lista neagră () - Film serial - eldad.ro

Luther Braxton, partea I nr. După ce Reddington este închis într-un centru de detenție izolat, Lizz, Ressler și Samar sunt trimiși să-l scoată de acolo.

Braxton îi spune lui Liz tot ce știe. Luther Braxton nr. După atacul din închisoare, Cooper trimite o echipă de salvare.

fata de ceai de lapte dating

Braxton o capturează pe Liz și încearcă să-i descopere amintirile din copilărie legate de incendiu. Ruslan Denisov nr. Liz, Ressler și Listă neagră vor să prindă un geniu criminal care ține ostatici niște americani.

O crimă locală i-ar putea crea probleme lui Liz. Familia Kenyon nr. Anchetarea unui lider de cult poligam este legată de vânzarea ilegală de arme. Reddington încearcă să găsească locația seifului secret al lui Fitch. Vânătorul de căprioare nr. Echipa vizează un criminal în serie care își vânează victimele de listă neagră de zile. Liz și Red se ceartă pe tema Fulcrumului.

Earl King VI nr. Reddington este răpit după ce povestește FBI-ului despre o notorie familie interlopă.

Am putea ajunge pe lista neagră a ANM-ului. It could get us blacklisted by the FDA. Amintește-ți, sunt lucruri mai rele decât să fii pe lista neagră. Remember, there are worse things than being blacklisted. Postarea pe lista neagră nu este o penalitate.

Înainte de a începe lucrul sub acoperire, Tom își dă seama că o iubește pe Liz. Maiorul nr. Când Liz este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o, Reddington se ocupă personal de această problemă și pleacă în Germania pentru a-l căuta pe Tom. Tom Keen nr. Reddington și Ressler trebuie să-l găsească urgent pe Listă neagră, deoarece dovezile o acuză pe Liz.

Un diagnostic grav afectează echipa. Operațiunea Longevitate nr. O descoperire sumbră îi trimite pe Reddington și Liz pe urmele unui cercetător ce face experimente legate de nemurire.

Sentimentele lui Tom pentru Liz îi pun în pericol. Vanessa Cruz nr. O femeie misterioasă care vizează oameni de afaceri bogați este listă neagră de echipă.

O confruntare legată de Fulcrum are consecințe nedorite. Leonard Caul nr. Happy says it's a hit list from a guy named Willie Van Beber.

Lista neagră | Netflix

Dacă Kray au o listă neagră, eu m-am plasat în capul ei. If the Krays have a hit listI've put myself at the top of it.

datând greu

E pe lista neagră pe bună dreptate. He's on the no-fly listand for good reason. Am putea ajunge pe lista neagră a ANM-ului. It could get us blacklisted by the FDA.

Sper că nu ești pe lista neagră. I do hope that doesn't mean you're in her bad books. Alianța Magicienilor m-a trecut pe lista neagră. Magicians' Alliance has blackballed me Amintește-ți, sunt lucruri mai rele decât să fii pe lista neagră. Remember, there are worse listă neagră than being blacklisted. Totul, totul - lista neagră.

All of it, everything - the blacklist. Cei care sunt pe lista neagră includ Everestpoker. Those that are blacklisted include the Everestpoker. Eu sunt pe lista neagră, voi aștepta la ieșirea 7. I'm on the blacklistI'll wait for you at exit 7. Numele meu e pe lista neagră.

Meniu de navigare

My name is on the blacklist. Acum înteleg de ce am fost pus pe lista neagra. Now I think I understand why I was put on the blacklist. Maltz nu e pe lista neagră. Maltz is not on the blacklist. Din acest moment, singura ținta de pe lista neagră este Raymond Reddington. As of this moment, the only target on the listă neagră is Raymond Reddington. Fostul tău soț m-a pus pe lista neagră peste tot. Your ex blacklisted me all over.

Echipa de fotbal ne-a pus pe lista neagră.