Sari la conținut

Selecteaza produsului dorit, apasa pe "Cum pot sa aflu marimea mea? Lungime aprox. Masuratoarea se efectueaza deasupra buricului. Circumferinta de sub piept: Folositi un metru de croitorie - acesta trebuie folosit intr-o pozitie orizontala aceasta metoda este valabila pentru orice parte a corpului. Masurati circumferinta chiar sub zona sanilor.

 - Мы опустим каждый второй кадр вместе со звуковым сопровождением и постараемся держаться как можно ближе к реальному времени. На подиуме все замолчали, не отрывая глаз от экрана. Джабба нажал на клавиатуре несколько клавиш, и картинка на экране изменилась. В левом верхнем углу появилось послание Танкадо: Tabelul 88 ВАС МОЖЕТ СПАСТИ ТОЛЬКО ПРАВДА Правая часть экрана отображала внутренний вид мини-автобуса и сгрудившихся вокруг камеры Беккера и двух агентов. В центре возник нечеткий из-за атмосферных помех кадр, который затем превратился в черно-белую картинку парка.

Verifica aplicatia noastra Bra Helper pentru a afla marimea corecta la sutien in doar cativa pasi simpli. La Astratex am efectuat un studiu indelungat a carui scop a fost de a ajuta cat mai multe femei in alegerea sutienului perfect.

dating site 2b

Impreuna cu clientele noastre am realizat mii de masuratori iar in baza acestora am dezvoltat o aplicatie care va ajuta sa determinati marimea corecta. Alegerea marimii corecte este esentiala in cazul lenjeriei intime!

Prin urmare este important sa cunosti marimea corecta inainte de a plasa o comanda.

ceea ce este casual dating înseamnă

Aceasta pagina te ajuta sa determini marimea corecta. Pentru sutiene, chiloti sau alte articole de lenjerie intima urmatoarele trei dimensiuni sunt cele mai importante; circumferinta de sub piept, circumferinta pieptului, circumferinta taliei si circumferinta soldurilor. Circumferinta de sub piept: Folositi un metru de croitorie - tabelul 88 trebuie folosit intr-o pozitie orizontala aceasta metoda este valabila pentru orice parte a corpului.

Masurati circumferinta chiar sub zona sanilor. Metrul trebuie sa fie intins insa sa nu stranga.

barbă dating în marea britanie

N Mărimea N: Perfectă pentru înălțimea între cm şi cm. L Mărimea L: Perfectă pentru înălțimea de peste cm. Așa măsurăm corect Pentru a determina corect mărimea, măsoară aproape de corp.

Verifica aplicatia noastra Bra Helper pentru a afla marimea corecta la sutien in doar cativa pasi simpli. La Astratex am efectuat un studiu indelungat a carui scop a fost de a ajuta tabelul 88 mai multe femei in alegerea sutienului perfect. Impreuna cu clientele noastre am realizat mii de masuratori iar in baza acestora am dezvoltat o aplicatie care va ajuta sa determinati marimea corecta. Alegerea marimii corecte este esentiala in cazul lenjeriei intime! Prin urmare este important sa cunosti marimea corecta inainte de a plasa o comanda.

Cu toate acestea, metrul nu ar trebui să te strângă prea mult. Măsurătorile se fac cel mai bine pe corpul gol sau pe haine subțiri. Pentru a obține cele mai precise rezultate, cere ajutorul cuiva. Înălțimea Măsurăm în linie dreaptă de la creștetul capului până la tălpi.

Vezi cum poți măsura corect!

Circumferința pieptului Măsurăm în linie orizontală în cel mai lat punct al tabelul 88 Circumferinţa sub bust O măsurăm orizontal, sub piept Circumferința taliei Măsurăm în linie orizontală în cel mai îngust punct al taliei Circumferința șoldurilor Măsurăm în linie orizontală în cel mai lat punct al șoldurilor Lungimea laterală O măsurăm de-a lungul şoldurilor, de la talie la tălpi Sfat: Dacă, după ce te-ai măsurat, nu ești sigură pe care dintre cele două dimensiuni să o alegi, alege întotdeauna dimensiunea mai mare.