Sari la conținut

Mostafa Waziri, secretar-general al Consiliului Suprem pentru Antichităţi, a precizat în aceeaşi conferinţă de presă că au fost descoperite şi cinci mumii ale unor feline mari. Ideea fixă, potrivit căreia președintele Trump și aliații săi ar fi facilitat o anchetă ucraineană pe tema relațiilor președintelui Biden și ale fiului acestuia, Hunter Biden, cu Ucraina a fost cea care, în cele din urmă, a dus la prima tentativă de punere sub acuzare, din Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților pentru abuz de putere și obstrucționarea Congresului, dar ulterior el a fost achitat de Senat. În prezent, Giuliani este anchetat de autoritățile federale pentru legăturile sale cu Ucraina.

dating ceramica sylvac

În cursul convorbirii, consilierul lui Zelenski, Iermak, a încercat să abată conversația spre alte subiecte de ordin diplomatic, cum ar fi o vizită de stat a președintelui ucrainean, subliniază CNN. Ideea fixă, potrivit căreia președintele Trump și aliații săi ar fi facilitat o anchetă ucraineană pe tema relațiilor președintelui Biden și ale fiului acestuia, Hunter Biden, cu Ucraina a fost cea care, în cele din urmă, a dus la prima tentativă de punere sub acuzare, din Trump a știri datând pus sub acuzare de Camera Reprezentanților pentru abuz de putere și obstrucționarea Congresului, dar ulterior el a fost achitat de Senat.

În prezent, Giuliani este anchetat de autoritățile federale pentru legăturile sale cu Ucraina.

blackberry dating site cu pin

Ancheta s-ar putea extinde totodată și asupra afacerilor lui Giuliani cu România. În mai, publicația Politico relata că autoritățile erau interesate de relațiile sale cu România, relevant fiind cel puțin un eveniment — atunci când a trimis o scrisoare președintelui român Klaus Iohannis în care critică eforturile țării în vederea combaterii corupției.

maple grove dating

Giuliani a negat orice neregulă. Citeste doar ceea ce merita. El a mai dezvăluit că rezultatele preliminare ale unor cercetări realizate pe două dintre aceste mumii au indicat faptul că este vorba despre pui de leu în vârstă de aproximativ opt luni.

clarksville telefon dating

Dacă rezultatele vor fi confirmate, "va fi pentru prima dată când mumii intacte ale unor pui de leu au fost descoperite", a precizat acelaşi oficial egiptean. Până acum, arheologii egipteni descoperiseră doar schelete ale unor lei.

dating și

Experţii au găsit şi statuete ale știri datând zeităţi egiptene: 73 de statuete ale lui Osiris, şase ale lui Ptah şi 11 ale lui Sekhmet. Egiptul a anunţat în ultimele luni o serie de descoperiri arheologice majore, cu scopul de a relansa industria turismului, o sursă importantă de venituri pentru economia naţională şi un sector de activitate grav afectat de instabilitatea politică şi de atacurile teroriste comise după revoluţia din care a dus la înlăturarea de la putere a preşedintelui Hosni Mubarak.