Sari la conținut

Be patient about your progress is very important. It works and generates thousands or even millions of relationships every year. Deci, trebuie să vă asigurați că mergeți încet și cu atenție. Asta e ușor.

numele de utilizator excelent pentru site-ul de dating

Rusia obligă Tinder să pună la dispoziţia serviciilor secrete dating rasial utilizatorilor Roskomnadzor întocmeşte o listă de servicii online dating rasial în Rusia care trebuie să furnizeze date ale utilizatorilor autorităţilor ruse, dacă acestea le solicită. Tinder "a fost adăugată la acest registru după ce a transmis informaţiile necesare, la solicitarea Roskomnadzor", a postat pe Twitter agenţia rusă de supervizare a telecomunicaţiilor.

Child Disapproves Of Interracial Couple - What Would You Do? - WWYD

Această listă este stabilită de Roskomnadzor în colaborare cu serviciile de securitate ruse. Ea îi obligă pe cei aflaţi pe listă să pună la dispoziţia autorităţilor cheile de codificare a informaţiilor şi să conserve în Rusia datele utilizatorilor timp de şase luni.

Cea mai mare rețea socială din Rusia lansează un concurent pentru Tinder

În prezent, pe acest registru se află zeci de companii, printre care şi reţeaua rusă de socializare Vkontakte. În aprilieautorităţile ruse au dispus blocarea mesageriei criptate Telegram atâta timp cât această aplicaţie nu va furniza serviciilor de securitate ruse mijloacele de a citi mesajele utilizatorilor, ceea ce ea a refuzat.

matrice dating

Telegram a reuşit totuşi să ocolească acest blocaj şi a rămas în general destul de accesibilă în Rusia. În ianuarie, Roskomnadzor a lansat de altfel proceduri administrative împotriva Twitter şi Facebook, acuzând-le că nu respectă legea care impune stocarea datelor.

dating în boone ia

Din acest motiv, autorităţile ruse au dispus în blocarea reţelei sociale profesionale LinkedIn, care de atunci este inaccesibilă în ţară. Lansată înaplicaţia de dating Tinder, proprietate a Match.

upci dating website