Sari la conținut

Mi-aș fi dorit să încep mai devreme, dar mi-a fost rușine, pentru că e un domeniu stigmatizat. În aceste cazuri, ți se dă bacșiș — odată, am primit câte zece lire de câte ori mi-am tras o palmă la fund. Dar lucrez doar part-time și am luat pauza aia de două luni pentru călătorie.

dating donings

Publicitate awaiting description O casă este o clădire care funcționează ca o casă, variind de la locuințe simple, cum ar fi colibele rudimentare ale triburilor nomade și hăinuțele improvizate din casă până la structuri complexe și fixe din lemn, cărămidă, beton sau alte materiale care conțin instalații sanitare, ventilație dating donings sisteme electrice.

Casele pot avea uși sau încuietori pentru a asigura spațiul locativ și pentru a-și proteja locuitorii și conținutul împotriva furturilor sau a altor infractori.

Majoritatea caselor moderne convenționale din culturile occidentale vor conține unul sau mai multe dormitoare și băi, o bucătărie sau o zonă de gătit și un living.

dating donings

O casă poate avea o sală de mese separată, sau zona de mâncare poate fi dating donings într-o altă cameră. Unele case mari din America de Nord au o sală de recreere.

În societățile tradiționale orientate spre agricultură, animalele domestice, cum ar dating donings puii sau animalele mai mari precum vitele pot împărți o parte din casă cu oamenii.

dating donings

Unitatea socială care locuiește într-o casă este cunoscută sub numele de gospodărie. Cel mai frecvent, o gospodărie este o unitate familială de un fel, deși gospodăriile pot fi și alte grupuri sociale, cum ar fi colegii de cameră dating donings, într-o casă de cameră, persoane neconectate.

dating donings

Unele case au doar un spațiu de locuit pentru o singură familie sau un grup similar; casele mai mari numite case de oraș sau case de rând pot conține numeroase locuințe familiale în aceeași structură. O casă poate fi însoțită de clădiri, cum ar fi un garaj pentru vehicule sau un șopron pentru echipamente și instrumente de grădinărit.

dating donings

O casă poate avea o curte sau o curte interioară, care servesc ca zone suplimentare în care locuitorii se pot relaxa sau mânca. Vă rugăm să contactați agentul de publicitate pentru detalii complete și informații suplimentare.