Sari la conținut

Anunțul ar putea servi la ameliorarea îngrijorărilor pe care le aveau jucătorii Titanfall 2 despre joc, ieșind din recentul test Multiplayer Tech. Info produs. Articole interesante. Használjon ziplinteket előnyére egy Militia bakancsos kolóniában a Backwater-ben. Pe acoperișurile clădirilor se văd cireșele, care nu oferă multă acoperire, dar oferă structuri verticale ample pentru ziduri. Angel City este un complex urban de apartamente cu unități de locuit înalte, așezate de-a lungul unei rețele de străzi destul de largi pentru lupta titan-pe-titan.

titanfall  dlc

Minden térképcsomag három új térképet ad hozzá a játékhoz, így csiszolhatja pilóta és titán készségeit egy teljesen új területen, és összezúzhatja a versenyt. Dobjon el egy Titánt további három térképen: A Swampland elég nagy fákat tartalmaz ahhoz, hogy még a hatalmas Titánok számára is fedettséget nyújtson.

Titanfall 2 - Pacote DLC “Colony Reborn”

A lefutás során a többszintű környezet rengeteg védekező és támadó stratégiai lehetőséget kínál. Végül a Háborús játékok hosszú, átlátszó falfutó utakkal és zárt központi folyosóval tesztelik képességeit. Hosszabbítsa meg a harcot további három térképpel: Vegyen részt intenzív összecsapásokban egy milíciai település utcáin Exportban.

titanfall  dlc

Fuss a hotel felhőkarcolóinak falain a Haven tengerparti üdülőhelyen. Vegyen részt a versenyen további három térképen: Készüljön fel a közeli súlyos testi sértésre egy régi, leszerelt IMC bázisban, a Zóna ban. Használjon ziplinteket titanfall dlc egy Militia bakancsos kolóniában a Backwater-ben.

titanfall  dlc

Tesztelje falfutási képességét a Sandtrap-ben, egy titkos IMC üzemanyag-elszívó létesítményben. Info produs.

titanfall  dlc